Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Level up! [Tomasz Pluszczyk]

Beata Maj, Mua: Karolina Zientek (na zdj:1,2,3,5) Fryzura: Katarzyna Janoska (na zdj:1,2,3,5)
    Poniżej miniatury, normalny rozmiar po kliknięciu na zdjęcie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Choć piękne dziewczyny to są bardzo szczupłe
    Podoba mi się jakie uzyskałeś barwę światła. Ogólnie dla mnie bardzo fajnie.

Domyślnie

Ale tam jest tylko jedna dziewczyna :)

Domyślnie

troszkę dziwnie bo z jednej strony bardzo dobre, ciekawe ujęcia, ale są jakieś niedociągnięcia, tutaj światło, tutaj tło
    ii tragiczna jedynka, ujęcie modelki pozostawia wiele do życzenia
    ale ciekawie

Domyślnie

Najlepsza moim zdaniem dwójka. Mimo dziwacznego ujęcia i kadru. Trójka interesująca. Pozostałe mnie nie przyciągnęły. Sporo kombinacji ze światłem oraz pozowaniem. Jednak bez jakiejś myśli przewodniej, bez czegoś, co ściąga uwagę. Raczej studium jak zrobić coś inaczej, a niekoniecznie ta wizja jeszcze się wyklarowała.

Domyślnie

A dla mnie 6 jako jedyna. Ale za to na wielki plus.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się ostatni dyptyk. Jest klimat, sa ciekaw szarości. Wszystko jest jakby trochę rozmyte, jakby analogowe, jakby brudne i niezamierzone. Taka pozorna przypadkowość właśnie mi się podoba.
    Wcześniejsze zdjęcia są wg mnie za bardzo katalogowe, brak im atmosfery.

Domyślnie

2 jest świetna. Budowa ciała modelki ( jej kościec ) fajnie współgra z fryzurą.

Domyślnie

super zdjęcia. Na Twojej stronie dużo lepiej się ogląda. Możesz zdradzić czym to robione , Jakie body i jaki obiektyw ?

Pozdrawiam
    Czarek
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Dzięki. Na stronie się fajnie ogląda, ale myślę o zmianie jej na jakąś napisaną w html5, a nie we flashu, ale to pewnie pod koniec roku dopiero. No i muszę przemyśleć czy lepiej jak zdjęcia się będą skalowały do rozmiaru ekranu, czy lepiej jak zawsze będą się wyświetlały w określonej rozdzielczości (w czasach kiedy zaczynają wchodzić ekrany o ogromnych rozdzielczościach opcja ze skalowaniem jak obecnie chyba będzie lepsza).

Co do sprzętu - D700 + 135 2D DC, czasem sigma 50mm 1,4. Główne światło prawie zawsze dish70 z quantumem 300, który jest zdecydowanie za słaby i często muszę się ratować iso.

BTW. Warsztaty z retuszu mojego autorstwa z powrotem aktualne: link
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 06-07-2012 o 17:47

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów