Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Tera paczta :D

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    Za Andrzejem, wracam kolejny raz do tego zdjecia i stwierdzam ze moze i klimat jest ale stanowczo zdjecie dla mnie jest za ciezkie. Skaly moim zdaniem za duzo zajmuja kadru i sa za duze. Nemeth, Greg i reszta przyzwyczaili nas do bardziej subtelnych i delikatnych kadrow. ALe poczatki sa fajne, zazdroszcze bo ja w gorach mieszkam a ciagnie mnie nad wode.
    To ja mam odwrotnie. Kocham gory, ale mieszkam niedaleko morza (polnocnego) niestety

Cytat Zamieszczone przez Marcin Borkowski Zobacz posta
    pokaż moze rawa, mozna pokombinowac
    Prosze
    http://www.sendspace.pl/file/36fd00aed4e00ff63edd9e1
    a moze na jakis inny server? jakies propozycje?
    Ostatnio edytowane przez swider ; 18-05-2012 o 00:38 Powód: Nie mnożymy postów!

Domyślnie

pokaż moze rawa, mozna pokombinowac
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Pozwole wstawic jeszcze jedno tym razem wyprostowane Niestety ostrosc tez lezy ...

Domyślnie

A tak z ciekawosci jak ustawiales ostrosc? Przed czy po zalozeniu filtra, manualnie czy AF?

Domyślnie

Najpierw ustawilem ostrosc (AF) z zalozonym filtrem (ale jak byl jeszcze przejrzysty), pozniej przelaczylem na MF i przekrecilem delikatnie filtrem az zrobil sie czarny. nie wiem czy to dobrze, ale tak sobie wykombinowalem

Domyślnie

Nie wiem jak w przypadku tego fadera bedzie ale ja przy IR(tez ciemy filtr i malo co widac) robie tak. Ustawiam kadr potem ostrosc przez AF bez filtra nastepnie nakrecam filtr, ustawiam ekspozycje i ognia z pilota. Tylko jest jeden problem, to zalezy od ogniskowej bo jezeli tubus sie troche wysunie to trzeba uwazac zeby przy zakrecaniu filtra go nie ruszyc bo ostrosc padnie. Generalnie jest troche zabawy ale idzie sie przyzwyczaic.

Domyślnie

fader mozna odrazu nakrecic bo zmienia sie jego ziarnistosc, ostrosc ustawiam jak jest niemal przezroczysty, a pozniej krece filtrem az wyglada jak maska do spawania Tubus tez nie wysuwa sie bo filtr mam nakrecony na stalke..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów