Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: --== i z a ==--

Domyślnie --== i z a ==--

Witam

Dawno nie popełniałem takiej fotografii.
    Zdjęcia są z zeszłego roku, mocno zakurzyły się na dysku..
    Czas je pokazać...

1

2

3

Miłego dnia
    Paweł

www.pawelborowka.pl
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

Podoba mi się bardzo trzecie. Pozdrawiam

Domyślnie

Takie szaro szare to pierwsze (i dziwnie skóra miejscami wygląda)
    Drugiego w ogole nie kumam tzn jego oświetlenia
    Trzecie teoretycznie najlepsze aleee cos mnie w nim nie gra... jest takie... hmmm mało czytelne ? nie wiem jak to określić

Domyślnie

Zabrakło tu autentyzmu. Pdoba mi się najbardziej jedynka. Ustawienie modelki i taki kadr to nie jest banalna rzecz. Przeszkadza nieopanowanie światła. Nie mam nic przeciwko przepaleniom, ale tylko wtedy, gdy całościowo mają sens. Tu jakoś niefrasobliwie porozdzielane. Obróbka niespójna w całym kadrze - nie zapanowałeś dobrze nad ekspozycją chyba i stąd problemy. Natomiast naprawdę nieźle wygląda tu robota modelki i fryzjerki. Dobrze też wyszła twarz, oczy, głowa, widziana pod tym kątem.
    Dwójka to eksperyment, ale średnio udany. Jednak nie zabrakło dużo. Ciut inne kontrasty, może delikatnie zmieniony charakter światła i mogło się powieść.
    Trójka dość klasyczna. Nieźle zaświecona? Jest dobry balans między charakterem, twardością, agresywnością i kobiecą stroną, czyli łagodnymi formami. Mam tu praktycznnie jedną uwagę. Winieta na dłuuuuugim przedramieniu wygląda średnio, a i sama ręka nie pomaga. Podciągnięty wyżej rękaw załatwiłby sprawę.

Uprawnienia umieszczania postów