Szukaj
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Witam,
Oj tak !!! Wspaniałe fotografia, a mówią że kwadrat musi być nudny...
Pozdrawiam, QuadMan.
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
Mocno techniczne, ale przyjemne. Dobre do nauki kompozycji.
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Podobnie jak inne Twoje zdjęcia, i to nie tylko z tą modelką.
To zdjęcie jest inne niż większość w tym dziale, gdzie dla większości portret to tylko zdjęcie osoby.
Po prostu piękna fotografia, i zżera mnie zazdrość, że nie mojego autorstwa.
@mOSAd co masz konkretnie na myśli, pisząc że mocno techniczne, bo przyznam, że nie za bardzo wiem co masz na myśli?
Pozdrawiam
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
może się mylę, ale te paproszki z matrycy?
czy celowo dodane...bo przez minute już czyściłem monitor![]()
Dzięki wszystkim.
@mosad, przyłączam się do pytania.
Paproszki niezamierzone, zostawiłem przez przeoczenie![]()
Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 13-05-2012 o 22:06
No tak, chyba jednak nie wyraziłem dość dokładnie, tego co mam na myśli.
Chodziło mi o to, że nie wystarczy zrobić komuś zdjęcie, żeby to zaraz portret był, a to tutaj jak najbardziej portretem jest, a że przy okazji zdjęciem osoby, absolutnie mi nie przeszkadza
Pozdrawiam
Edyta: No i teraz mój post jest bez sensu
Ostatnio edytowane przez sprychu ; 13-05-2012 o 22:12
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Przepiękna plastyka obrazu...
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
@Spychu, zrozumiałem i częściowo się zgadzam, ale doceniam też różnorodność. Portret to pojęcie bardzo szerokie i bardzo dobrze.
@Mosad, zawsze z przyjemnością czytam Twoje komentarze. Czasem się po prosu nie zgadzam![]()
Budowa kadru i relacje (albo ich brak) mogą przekazać bardzo bogaty ładunek. Mogą pokazać np samotność, zamknięcie czy inne trudne do zobrazowania pojęcia. Nie twierdzę zupełnie że na tym zdjęciu przekazują
Co do braku przekazu to masz rację. Zdjęcie powstało kiedy "modelka" wiązała buty przebierając się po "sesji"
2.
Skontaktuj się z nami