Szukaj
Pięknie pokazany.Świetne kadry a 3-ka , bomba!!
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Jak dla mnie to 2 naj, cały set bardzo dobry.Na 3 odwraca uwagę gałązka użyłbym stempelka.
Ja przed praca poluje na błotniaki stawowe i przy okazji męczę remizaNarazie 2:0 dla Błotniaków dziś po 5 przyleciał porwał śniadanie i tyle go widziałem.
znakomite zdjęcia!![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
szkoda na ostatnim tych patoli, ale i tak jest dobrze
Wiem, te patyki trochę przeszkadzają ale postanowiłem nie używać stempla. Może, jak czas pozwoli, poprawię temat, bo wiem, że zdjęcia z butów nie wyrywają i są satysfakcją przede wszystkim dla mnie bo w zeszłym roku całkowicie z nimi poległem a w czasie lęgu nie chcę im przeszkadzać. Co ciekawe wabiłem go tylko przez chwilę i podszedł dopiero wtedy jak przestałem odtwarzać głos. Chodził sobie wokół mnie a ja dodatkowo zaplątałem się w siatce maskującej i przepadło kilka fajnych ujęć
Atum, ja też walczę z remizami ale jakoś dość z marnym skutkiem ale może skuszę się na pokazanie, choć nie są takie dobre jak TwojeBłotniaki, to ciężki temat, mam miejscówkę, gdzie rok rocznie są, ale na razie nie mam możliwości zabrać się za nie. Więc życzę powodzenia bo rozumiem ból wstawania przed pracą
![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Jak dla mnie jest swietnie a 3 najlepsza,patyki jak najbardziej na swoim miejscu.
out of the body
OM10+S28-70
Taki widok z pewnością zrekompensuje każdą zarwaną noc! =]
2 wspaniała, bardzo mi się podoba. 3 zresztą też, patyki nie wadzą wg mnie.
Pzdr
Skontaktuj się z nami