Szukaj
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
Skoczyłem prędko co by zajrzeć do Twoich innych fotografii i od razu nasunęło mi się pytanie, czy używasz statywu? [Dwójka wygląda na poruszoną, podobne grzeszki widać też na innych Twoich fotach.] Warto wybrać inną porę dnia, bo tutaj światło jest za ostre moim zdaniem. Obróbka bardzo pojechana, nasycenie kolorów aż razi w oczy, podobnie z wyostrzeniem. Kadrowo wybrałbym jedynkę, może z większym oddechem w PG. Generalnie mniej suwaczków i będzie git! =]
używam statywu; Generalnie odległość była bardzo duża, ponad 300m i walczyłem ostro jakby tu zachować widoczność (zapomniałem o tej nieprzejrzystości powietrzadziękuję za rady
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
Hmmm nie zakompleksiaj się! Każdy z nas uczył się / uczy / będzie się uczył... Fotki bardzo przyzwoite. Pracuj nad kompozycją, może mniej tych elementów, może pobaw się w ich układanie w linie, wzory, coś co oko będzie 'szybciej' chwytać. Jak zwał tak zwał, baw się tym i trenuj - trening czyni mistrza...![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Skontaktuj się z nami