Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: widoczek z okna

Domyślnie widoczek z okna

Domyślnie

Mieszkasz w Zakopanym i już Ci się z domu nie chciało nawet wyjść?

Domyślnie

Jakbym mieszkal w Zakopanym, to mi by sie nie chcialo do domu wracac, GORY GORY i jeszcze raz GORY cos pieknego. Plecak na plecy i tyle swietnych miejscowek jest w okolicy, a Ty pokazujesz psktryk z balkonu.

Domyślnie

katatjuta kolego juz bylem tam milion razy,to juz nie dla mieszkancow gora,jest tak oblegana ze sa kolejki czasami jak w komunie

Domyślnie

Wiesz ze byles, to fajnie, ale sprobuj np wyjsc na kasprowy przed wschodem slonca, i wtedy Ci gwarantuje ze przyniesiesz swietne zdjecia, pod warunkiem ze opanowales podstawy. Nie ktorzy, forumowicze szczegolnie tutaj w dziale krajobrazu pokazauja zdjecia jednego swojego ulubionego miejsca w roznych porach dnia i nocy, porach roku, i mimo ze byli tam juz nascie razy zawsze wracaja.

Domyślnie

bez obaw ja nie bede pokazywal tego miejsca w kółko,za to słowacka część Tatr napewno

Domyślnie

Odnośnie fotografowania z okna koledzy się wypowiedzieli, ja w zasadzie nie widzę gór bo mój wzrok zostaje na tych nieszczęsnych "sklepach cynamonowych" i się zastanawiam, czy to jakaś forma hołdu dla Schulza, czy zwykła reklama?

Domyślnie

Ładny ten widok z okna. Taki czysty, przejrzysty, kolorowy i przyjemny dla oka.
    W ogóle świetne pod wzgledem technicznym jest to zdjęcie. Szacun za to, że niebo się nie przepaliło, bo przy takim słońcu wszystko jest możliwe...
    Ładne zdjęcie

Domyślnie

Proponuję zakupić dłuższe szkło.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciekawy, pomarańczowo-brązowy asfalt.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów