Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 67

Wątek: Sauce makro

Domyślnie

Da się, powiem więcej sprawuje się wspaniale. Przysłonę ustawia się takim metalowym dzyndzlem z tyłu.. Możesz albo trzymać palcem albo coś wsadzić np zapałkę albo wkład od długopisu (oczywiście niewielki kawałek) i tak to się robi mniej więcej. Na 18 mm skala jest naprawdę spora. Dziwi mnie że na forum Nikona o tym nie słyszeliście... W wizjerze masz ciemno bo przysłona jest domknięta na maks, a jak wsadzisz zapałkę np to będzie dużo jaśniej Próbuj..

Domyślnie

Najlepsze 31,32,33 Duże skale, to co lubię.

Domyślnie

34 jest niesamowite. Gratuluję.

Domyślnie

niesamowite zdjęcia, niesamowite kadry, niesamowita obróbka i niesamowity osprzęt, aby takie cuda zrobić
    Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
    FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...

Domyślnie

Rewelacja
    Ile czasu czatujesz na tych kosmitów czy masz jakiś tajemny sposób??
    "Nie istnieją żadne zasady dobrej fotografii, istnieją tylko dobre fotografie" Ansel Adams....

Domyślnie

wszystkie foty rewelacja, chyba trzeba szybko coś dokupić i też taką zabawę rozpocząć
    D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez memphis Zobacz posta
    Rewelacja
    Ile czasu czatujesz na tych kosmitów czy masz jakiś tajemny sposób??
    Jeśli chodzi o modliszki to mam w domu małą hodowlę A w zasadzie nie taka mała bo 26 sztuk ;D hehe.. ale nie mogę jeszcze powiedzieć że mam dobre zdjęcia.. Całe życie się człowiek uczy.. Polskiej fauny jest naprawdę sporo.. Dla mnie sezon dopiero się zaczyna.. W niedziele skończyła się sesja dopiero Dzięki za odwiedziny

Domyślnie

Nie, nie, nie, nie, nie!!!
    Te zdjecia sa niemozliwe!

Domyślnie

Dzięki za opinie Wyrabiam się powoli..

Coś świeżego..

38
    39
    40
    41

Domyślnie

Te zdjęcia są obrzydliwe w swoim pięknie
    Osobiście nie przepadam za taką skalą, ale biorąc pod uwagę aspekt techniczny są po prostu świetne...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów