Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Sauce makro

Domyślnie Sauce makro

To mój pierwszy post więc od razu witam wszystkich bardzo serdecznie. Postanowiłem pokazać kolegom i koleżankom pare moich zdjęć oraz liczę na rzetelną krytykę. Chce spróbować czegoś nowego, świeżego i opinii nowych ludzi. Mam nadzieję, że choć część Wam się spodoba

1
    2
    3
    4
    5
    6

Oszczędny w słowach
    Miasto
    południe Polski

Domyślnie

3,5,6 są niesamowite. Ciekawi mnie co to za ogniskowa, przysłona oraz rozmiar matrycy.

Domyślnie

niesamowite. też zmagałam się z modliszkami, ale niestety nie wyszły tak pieknie jak Twoje
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

this - 3 ka komplet pierścieni, sigma 105 oraz raynox, przysłona bodaj 8, 5 i 6 z vivitara 28 na rewersie i pierścieniach niestety nie wiem jaka f bo w rewersie się nie zapisuje a to dość stare zdjęcia. Aparat Nikon d7000

Marta- dziękuję Mam sporo zdjęć modliszek, ale nie chciałem tak za dużo na raz.
    Ostatnio edytowane przez sauce ; 20-04-2012 o 22:22

Domyślnie

No i zapomniałeś dodać jeszcze jednej maaalutkiej rzeczy. Stack'owanie zdjęć. Podpowiem - np. programem helicon focus.

Domyślnie

Tak, ale 1,2 i 4 nie były Nie chciałem za ostro na początek

Domyślnie

7
    8
    9
    10
    11
    Jeśli czasem zdarzy mi się przekroczyć rozmiar to mam nadzieje że wybaczycie. Po prostu też nie chce za bardzo detalu tracić, a o to tu chodzi chyba

Domyślnie

8 super zgrana kolorystycznie...

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Nie no rewelacja, zaraz idę rzucić moim tamronem 90 o ścianę Albo lepiej do sklepu po pierścienie.... i jutro rano zamiast di pracy na łąkę

Domyślnie

Dzieki Panowie

12 owocówka
    13
    14
    15
    16

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów