Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: na powrocie...

Domyślnie na powrocie...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jedynie co mi się odrazu rzuciło w oczy to ta kałuża z trzeciego, jest wyjeb... w kosmos. Mam nadzieje, że ję wykorzystałeś odpowiednio (proszę powiedz ,że tak).... Kurde ależ Ci zaświeciło pięknie

Domyślnie

Ale zapachniało ciepłym wieczorem..., można się rozmarzyć, szczególnie przy dzisiejszej pogodzie.

Domyślnie

Nie podoba mi się jedynka - jakoś nie pasuje do dwóch pozostałych zdjęć, które są naprawdę świetne!

Domyślnie

Nr3 za Jarem. Kałuża oraz samo światełko jest super.

Domyślnie

Dla siebie wybieram dwójkę i trójkę, za światło.
    LED ZEPPELIN

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

co to jest na 1 na dole takie czarne na trawie ? Jeżeli to torba i sprzęt foto - to straszna wpadka ...

Ale akurat 1 mi się podoba najbardziej - za uczucie świeżości i przestrzeni, aż sobie skopiowałem do swojej kolekcji hitów ...

Domyślnie

Jedynka kadrowo wyszła niezbyt ciekawie natomiast wybija się zdecydowanie w tym secie trójeczka no i duży plus za obróbkę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

maniak666
    Gość

Domyślnie

Faktycznie jedynka jakby przypadkiem się tu znalazła. Za to trójka....

Domyślnie

Trzy ciekawe, ale Darku, dla mnie nie wykonczone, zaswiecil bym reszta tej wody.....teraz wyglada jak by z innej bajki ta kaluza na srodku.....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów