piękna modelka i piękne zdjęcia!!!gratuluję!
![]()
Szukaj
Dzięki! Bardzo mi miło, że foty się Wam podobają : )
@Gundrum - tak, to jest cyfra : )
@mOSAd - dzięki, bardzo fajnie, że rozpisujesz się w swoich wypowiedziach [bez jednoczesnego lania wody : D], co do szóstego - o nogach wiem. Czemu Ci nie pasuje wyraz twarzy? I tak, masz rację odnośnie zabrudzeń, ostatnio też się zreflektowałem [jak zwykle, po publikacji], że są one zbędne.
A więcej będzie. Oj, mam co wrzucać ; P
Ojjj zaskoczyles mnie ze to cyfrak!!!
Piekny set. Wspaniale swiatlo, piekna modelka. Swietna konwesrja do B&W. Kawal dobrej roboty.
świetne prace
łał świetne prace!podobają mi się pod każdym względem
![]()
D780|17-35|35|50|85
Wyjaśniam co do miny na 6 - przypomina mi takie tępo wpatrzone w dal blond dziewczę, którego mózg postanowił poddać się samounicestwieniu, a proces przeszedł kompletnie niezauważony przez mózgu byłą właścicielkę.
Oczywiście jeżeli tak miało być - to wyszło super!
Tylko jakoś nie gustuję w tej... stylizacji.
Ot personalna fanaberia powiedzmy.
Bardzo subtelne i niesztuczne. Ale dlaczego kazde inaczej obrobione?![]()
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Super. Świetna konwersja do B&W. Modelka b.ładna i fajnie wystylizowane włosy. Tak na lata 50/60.
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
@Matteo - a widzisz, dla chcącego nic trudnego : D
@mOSAd - dzięki za wyjaśnienie, nie, to nie było zamysłem i ciekawy jest Twój odbiór tej ekspresji : )
@radekone - bo obrabianie wszystkich fot dokładnie tak samo trąci dla mnie nudą. poza tym ja lubię się bawić w postprocesie : )
@Michal_C - dzięki. modelka sama się ubrała, "uczesała" [tutaj to były wałki, dużo wałków] i umalowała. Zdolniacha z niej : )
..A teraz chętnie się dowiem więcej o drugim secie, który wrzuciłem na forum : P
Skontaktuj się z nami