Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 88

Wątek: Dziury

Domyślnie

kurcze, ludzie to są dziwni, jedno zdjęcie robią 16 miesięcy,a chcą żeby stadion wybudowali w dwa lata

Domyślnie

Mimo tragicznej dwuznaczności, napiszę - bardzo podobają mi się dziury chorego.
    A raczej to, co z nich wyszło...
    Fak
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Mam swiadomosc, ze dziury moje malo dziurawe sa, zbyt "sterylne", za jasne, za czyste - ale ja neofitą dziurowym jestem, zbłąkanym, zagubionym, pomocnej dloni oczekujacym. A tu "Fak"...
    Jestem zdruzgotany i rorozgoryczony...

Domyślnie

Fak dotyczy dwuznaczności mojej wypowiedzi
    Naprawdę podobają mi się Twoje zdjęcia, nie przepadam za kiepskimi technicznie, także dziurami.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Nie dosc, ze neofita to jescze tępy jestem. Teraz Twoja wypowiedz jest jasna i klarowna. Jak moje dziury.
    O fak...

Domyślnie

Na rozgrzewke zimowo z rodzinnych stron.

Domyślnie

Sie fotka zdublowala, uprzejmie prosze Naczalstwo o korekte. Piatkowowieczorne rozkojarzenie...

Domyślnie

choty, naprawdę, naprawdę, świetne foty.

Domyślnie

No to pod Staropramena 660ml, bonusik dla cichego

Zero 2000/portra 160

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów