Szukaj
Proszę o opinię i porady
D750 | N50 f/1.8 | N85 f/1.8 | N18-35 | N70-200 f/2.8
Trójka ciekawie złapana... Bardzo dobre zdjęcie, mimo swej surowości... Pozostałe przy nim bledną...
Ostatnio edytowane przez nothing ; 15-04-2012 o 00:54
to samo zdanie mam. Wszystkie sa OK (moze troche za chlodno podane) a 3 sie wyroznia.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Mnieteż 3 się podoba... Dramaturgii zadaje mgiełka i dobrze poprowadzony kadr. Ciekawe.
dziękuję za opinie
D750 | N50 f/1.8 | N85 f/1.8 | N18-35 | N70-200 f/2.8
Ciężko mi ocenić same zdjęcia, bo jak dla mnie sfotografowałeś to co najgorsze w Tatrach..
Nazwijmy rzecz po imieniu: zepsuty balans bieli ...
A co do 3, to uważam, że dobra fotografia to coś innego, niż niektórym się wydaje. Dla dobrego fotografa nie ma znaczenia czy fotografuje "lepszą" czy "gorszą" część Tatr !
Być może w ten sposób autor chciał przekazać nam swoja opinię o ingerencji człowieka w przyrodę - któż to wie ?
Wadą 3 jest to, że za mgłą widać dalszy ciąg kolejki linowej. Gdyby dalej była już tylko mgła, można by się doszukiwać pewnej magii w obrazie kolejki "wychodzącej z chmur". Niestety, autorowi zabrakło cierpliwości albo wyobraźni (a może jednego i drugiego ?) i nie postawił przysłowiowej kropki nad "i" ...
Skontaktuj się z nami