Szukaj
D60|L100|18 - 55 f3.5 - 5.6G|35 f1.8G|SB700| i sporo chęci
Witaj!
Wydaje mi sie ze tytul Wiosna ma w podtekscie radosc i wesolosc ze oto wlasnie minal czas dolujacej szarowki zimowej, zatem te czarne winiety wogole nie pasuja do zamiaru Autora. Powinienes puscic jak najwiecej swiatla co ozywiloby kwiaty i dodalo zdjeciom wiosennej radosci a tak wyglada to jak ponury fotoplastikon.
pozdrawiam
Witam! Nie chciałem aby środek był zbytnio przepalony więc trzeba było odjąć trochę świateł, a winieta miała właśnie podkreślić kolory kwiatów i wgl. ale widzę, że zrobiła robotę wręcz przeciwną.
D60|L100|18 - 55 f3.5 - 5.6G|35 f1.8G|SB700| i sporo chęci
Strasznie przeszkadza mi to logo, do tego duży bałagan w kadrze i brak ciekawego światła
Dodatkowo te pochyłości przynajmniej jak dla mnie nie mają żadnego uzasadnienia.
Widać, że przypadkowe fotki, niestetyMoże warto podejść do tematu jeszcze raz?
Ostatnio edytowane przez evilseed ; 30-03-2012 o 08:05
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
niestety slabo troszke...
N D7000 + T 17-50 f2.8 VC + N 35 f1.8G + N 70-300 VR + N 85mm f1.8D
Jak dla mnie to straszny bałagan masz na tych zdjęciach w dodatku perspektywa jest zdecydowanie za wysoka.
Bartku, nie jest to dział zarezerwowany tylko dla miłośników ptakówTemat jak najbardziej jest w odpowiednim dziale. Niestety, fotografie nie są udane, jak koledzy wyżej wspomnieli. Przede wszystkim drażni mnie ostatni plan: ogrodzenie, płot, część budynku. Np. na 4 większość góry w ogóle nie potrzebna. Powinieneś zwracać uwagę na różne "przeszkadzajki" w kadrze jak np. ten drut na 3. No i proszę Cię, nie obraź się, ale to logo.... Nie mówię, że samo w sobie jest złe, ale nie podoba mi się, jak - bez urazy - przeciętni fotografowie nadużywają takie logo z napisem: "...photography". Pozdrawiam.
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
Skontaktuj się z nami