Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Domyślnie

Dopiero teraz zobaczyłem tę stronę.

Bardzo dziękuję za linka z nagraniem X-Rite.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Na swojej stronie umieściłem odpowiedzi na pytania zadane podczas webinarium. Przepraszam, że tyle to trwało - ale było ich naprawdę całkiem sporo...
    http://zarzadzaniebarwa.pl/?p=41

Gratulacje dla Kasi i Artura, którym poszczęściło się w losowaniu!

Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i mam wielką nadzieję, że uda się zorganizować kolejne tego typu spotkania. Z uwagi na ograniczone ramy czasowe spotkania nie udało mi się nawet w małym stopniu wyczerpać tematu. Niedawno mieliśmy też ekscytującą premierę nowego spektrofotometru Eye One Pro 2, a dzięki uprzejmości firmy X-Rite miałem możliwość zapoznania się z szczegółami technicznymi jego konstrukcji – naprawdę jest o czym opowiadać, zapowiada się fantastyczne narzędzie…

Do usłyszenia!

Domyślnie

zauwazylem ze czesc odpowiedzi jest niekompletna, np:
    P: Posiadam Eizo CG222W oraz SX2262W. Ustawiam je za pomocą i1Display Pro. Jak w tych monitorach ustawiać kontrast?

O: W przypadku CG222W kontrast można automatycznie regulować z poziomu oprogramowania EIZO ColorNavigator 6. W monitorze EIZO SX2262W najlepiej wyregulować go za pomocą
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów