Instalacja CS6 nadpisuje starą wersję czy jest niezależna?
Szukaj
Czy pojawienie się wersji CS6 oznacza, że zaraz zniknie ze sklepów CS5? Bo właśnie przymierzam się do zakupu...
Klikajac na belke otwartego dokumentu prawym myszki mamy nowa opcje - "Reveal in Explorer" , jak dla mnie to ogien , male a cieszyCiekawe co dalej , czas "porobic" cos
![]()
Wygląda na to, że właścicielom Adobe zaczyna odbijać palma. W ubiegłym roku wprowadzili nową zasadę upgrade tylko z poprzedniej wersji. Pod naciskiem użytkowników przedłużyli stare zasady ale tylko do końca tego roku.
Wprowadzają jakieś nowe licencje na miesiąc.
Bałagan jest tak duży, że na różnych stronach Adobe jest wiele sprzecznych informacji.
Niestety bałagan w Adobe mnie nie dziwi. Kilka lat temu robiłem upgrade z pakietu CS1 i firma Adobe twierdziła, że upgrade nie przysługuje bo takiego pakietu nigdy nie sprzedawała
Po kilku tygodniach walki z Adobe lokalny dystrybutor sprzedał pełny pakiet CS3 w cenie upgrade, bo oni mieli też już dość dyskusji z Adobe.
P.S.
Pani w Adobe USA twierdziła, że upgrade przysługuje tylko kiedy kupuje się bezpośrednia u nich w firmie a nie przysługuje kiedy kupuje się w sklepie.![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Czy ktoś wie gdzie jest tak zachwalana "funkcja usuwania rozmycia ze zdjęć"? Nie znalazłem, a w filmach (tutorialach) ani słowa na ten temat.
http://youtu.be/xxjiQoTp864
Amator z Yashica FX-3 Super 2000, Yashica FX-D, N F80
Szukałem ale nie znalazłem, czy ktoś wie gdzie w nowym CS6 można włączyć ten pasek zaznaczony na czarwono (na zdjęciu poniżej), aby był w tym miejscu jak w CS5?
Skontaktuj się z nami