Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Instalacja CS6 nadpisuje starą wersję czy jest niezależna?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Instalacja CS6 nadpisuje starą wersję czy jest niezależna?
    Jest niezależnie instalowana, po uruchomieniu można też zaimportować ustawienia z wcześniejszego photoshopa.

Domyślnie

Czy pojawienie się wersji CS6 oznacza, że zaraz zniknie ze sklepów CS5? Bo właśnie przymierzam się do zakupu...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A czemu nie widzę zdjęcia tylko szachownicę? Aż strach się pytać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olciab Zobacz posta
    Czy pojawienie się wersji CS6 oznacza, że zaraz zniknie ze sklepów CS5? Bo właśnie przymierzam się do zakupu...
    nie to znaczy że będziesz mógł zrobić upgrade prawdopodobnie tylko do CS6... nowa polityka adobe
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Klikajac na belke otwartego dokumentu prawym myszki mamy nowa opcje - "Reveal in Explorer" , jak dla mnie to ogien , male a cieszy Ciekawe co dalej , czas "porobic" cos

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    nie to znaczy że będziesz mógł zrobić upgrade prawdopodobnie tylko do CS6... nowa polityka adobe
    Wygląda na to, że właścicielom Adobe zaczyna odbijać palma. W ubiegłym roku wprowadzili nową zasadę upgrade tylko z poprzedniej wersji. Pod naciskiem użytkowników przedłużyli stare zasady ale tylko do końca tego roku.
    Wprowadzają jakieś nowe licencje na miesiąc.
    Bałagan jest tak duży, że na różnych stronach Adobe jest wiele sprzecznych informacji.

Niestety bałagan w Adobe mnie nie dziwi. Kilka lat temu robiłem upgrade z pakietu CS1 i firma Adobe twierdziła, że upgrade nie przysługuje bo takiego pakietu nigdy nie sprzedawała
    Po kilku tygodniach walki z Adobe lokalny dystrybutor sprzedał pełny pakiet CS3 w cenie upgrade, bo oni mieli też już dość dyskusji z Adobe.

P.S.
    Pani w Adobe USA twierdziła, że upgrade przysługuje tylko kiedy kupuje się bezpośrednia u nich w firmie a nie przysługuje kiedy kupuje się w sklepie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Smile

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    Tylko nie bardzo mam z czego robić ten upgrade, skoro dopiero zamierzam nabyć CS .
    Kilka dni temu widziałam w 2 sklepach promocję na CS5, teraz nagle zniknęła, a w jednym w nich zasoby CS5 "na wyczerpaniu"

Domyślnie

Czy ktoś wie gdzie jest tak zachwalana "funkcja usuwania rozmycia ze zdjęć"? Nie znalazłem, a w filmach (tutorialach) ani słowa na ten temat.
    http://youtu.be/xxjiQoTp864
    Amator z Yashica FX-3 Super 2000, Yashica FX-D, N F80

Domyślnie

Szukałem ale nie znalazłem, czy ktoś wie gdzie w nowym CS6 można włączyć ten pasek zaznaczony na czarwono (na zdjęciu poniżej), aby był w tym miejscu jak w CS5?

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów