Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

najlepiej widać to w miejscach mocno turystycznych, np. Morskie Oko, lustrzanka + tryb AUTO

ale nie tylko, ktoś mi się kiedyś przyznał że śluby robi na auto, tak patrze nooo ale ja się nie znam, w końcu jestem amatorem co ślubów nie robi, chyba że jako enty fotograf i jako gość weselny, dla siebie prywatne fotki do użytku domowego
    ja robię głównie na M, lubię mieć kontrolę

tam wyżej miało być 50 1.8
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

dawno się tak nie ubawiłem...
    Istnieje jeszcze coś takiego jak wyzwalanie migawki gdy obiekt znajdzie się w punkcie ostrości ale to już wyższa szkoła jazdy. Jest w instrukcji
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin24 Zobacz posta

A żebyś mi nie uciekł innymi drzwiami i nie powiedział, że to była prowokacja, to podpowiem ci, że powinieneś zostać zablokowany skoro wolisz innych prowokować niż pomagać.
    Kurcze, ma człowiek tupet... Takiej arogancji w reakcji na wyczerpujące temat odpowiedzi już dawno tu nie widziałem. A portrety przecież najlepiej sobie samemu robić z wyciągniętej ręki, tylko aparat mniejszy trzeba do tego dokupić

Domyślnie

a co robi w takim wypadku tryb Av w Canonie?
    chyba odrazu zdjęcie jak z Av - atara, cała postać niebieska, duże oczy i uszy, zdziera szaty.....
    D700 | D300s | N24 1:2,8 D| T17-50 2,8 VC | N35 f/1.8G | N85 f/1,8D | Metz 58 AF-1 | Metz 32CT3 |

Domyślnie

tylko przy portrecie z wyciągniętej ręki, trzeba koniecznie zrobić "dziubek" bo inaczej zdjęcie wyjdzie czarne
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Marcin24 - ale się ubawiłem dzięki Tobie Poczytaj trochę ze zrozumieniem zanim zaczniesz się mądrować wobec np S4INTa
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    tylko przy portrecie z wyciągniętej ręki, trzeba koniecznie zrobić "dziubek" bo inaczej zdjęcie wyjdzie czarne
    no i nie będzie słit. a tak w ogóle, to zamiast podsuwać koledze tak nieuprzejme propozycje ostrzenia na miotłę czy inne lewitujące krzesło, mogliście zalecić zrobienie klasycznego autoportretu z aparatem w lustrze! z lampą rzecz jasna!

Domyślnie

Do moderatora, proszę zmienić temat z "problem z portretem" na "problem z słitfocią"
    D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów