Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Smile Moja "Tattoo Lady" ;)

Złośnica wrzuciła to i ja wrzucę ... jeden z efektów wspólnej sesji

Domyślnie

kadr fajny, aczkolwiek mogłeś trochę przysłonę zwiększyć, żeby tattoo na dekolcie było bardziej widoczne, bo odsłaniając dekolt chyba o to chodziło? A tutaj modelka odsłania cos co jest mało wyraźne.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    kadr fajny, aczkolwiek mogłeś trochę przysłonę zwiększyć, żeby tattoo na dekolcie było bardziej widoczne, bo odsłaniając dekolt chyba o to chodziło? A tutaj modelka odsłania cos co jest mało wyraźne.
    Zgadzam się w 100%

Domyślnie

Podoba mi się, bo:
    1) Nie ma tu stanika, który odbija się na bluzce (wiem, wiem -- zabrzmiało seksistowsko, ale nie o to mi chodziło),
    2) Ładne kolory,
    3) Nie widać uszu/kolczyków,
    PS. Bardzo fajna modelka (no może poza uszami).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    ehhh ....

Jakbym chciał dużą GO to bym zrobił dużą GO. Chciałem małą i jest mała , ale rozumiem Wasz argument

Domyślnie

Tu mam dokładnie takie samo wrażenie co przy zdjęciach Złośnicy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Tu mam dokładnie takie samo wrażenie co przy zdjęciach Złośnicy
    Spodziewałem się Twojego (takiego) komentarza po przeczytaniu wątku Złośnicy

Domyślnie

no przepraszam ,ale serio mam takie odczucie - nijak to światło nie pasuje do tej kobity

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    no przepraszam ,ale serio mam takie odczucie - nijak to światło nie pasuje do tej kobity
    Spoko. Moje założenie było m.in. takie jak przedstawione. Co oczywiście nie znaczy, że innych zdjęć nie mam. Wkrótce

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów