Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Diana by [ Hanibal ]

Witam serdecznie w to sobotnie popoludnie

dzis na tapecie wyglaskana i wyplastikowana Diana.. 3 dziewczyna z ostatniej dnia sesyjnego.. i chyba najtrudniejsza do sportretowania.

byl to jej debiut i rowniez uwazam za udany...

standartowo prosze o opinie...
    niedlugo backstage movie z calosci serii

1.

2.

3.

4.

5.

CZB

6.

7.

8.

9.

i bonus

10.
    jesli ktos jest zainteresowany caloscia prac zapraszam do siebie na FB
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cóż..., dobre. Bardziej kolor jak BW.
    N

Domyślnie

Hani
    Co byś nie głaskał, tutaj wygłaskałeś bardzo dobrze.
    Widzę cienie, widzę zarys nosa i coś pod nosem , a nie plamę . Jest PIKNIE.
    No i kolor twarzy lepszy niż u poprzedniej . Bardziej naturalny.
    Może w tamtym dziewczęciu (poprzednim) wystarczyłoby nieco czernie zwiększyć, przywrócić cienie......
    Fajniutka , pocieszna twarz, wzbudzająca sympatię

aha. - jedynka mi się najbardziej podoba . 2,4 i 8 to jakby kolejne wariacje jedynki, ale jedynka ze względu na swą prostotę wciąga.

Aha 2 : Zauważysz zapewne , że tutaj zrobiłeś skórę bardziej "na ciepło". Poprzednio szło w róż....
    Ostatnio edytowane przez fufinek ; 18-02-2012 o 19:24
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

fufinek dziekuje za uwagi i oceny...
    wiesz obrobka nie rozni sie niczym od poprzedniego setu... taki automacik sobie zrobilem...

a ze mam nowe akcje kuboty wiec sie nimi pobawiłem

dzieki raz jeszcze.

budujace na przyszłosc
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

autimacik autmacikiem. Presety i akcje dają różne wyniki w zależności od materiału wejściowego Raz podsuniesz zmarznięte dziewcze innym razem rozgrzane
    Ja i i tak widzę cieplejszą skórę u Diany niż w secie o Julii (różowiutka Julia na 2,3,4)

A tak juz poza tym , to w tym secie masz bardzo stonowane tony . Oczy przez to ładniejsze
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

calosc bardzo fajna ... genialna 5 ... będę wracał
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    autimacik autmacikiem. Presety i akcje dają różne wyniki w zależności od materiału wejściowego Raz podsuniesz zmarznięte dziewcze innym razem rozgrzane
    Ja i i tak widzę cieplejszą skórę u Diany niż w secie o Julii (różowiutka Julia na 2,3,4)

A tak juz poza tym , to w tym secie masz bardzo stonowane tony . Oczy przez to ładniejsze
    nojak kiedys wspomnialem zdjecia obrabiam selektywnie.. nez patrzenia na pozostale kazdo z osobna stad pewnie cieplejsze zdjecia niz u pozostalych dziewczyn.. choc warunki byly takie same

dziekuje za wizyte
    pozdrawiam

Domyślnie

Świetne kadry. Kolor mnie bardziej przekonuje ale ogólnie kawał dobrej roboty. Świetne prace.

Uprawnienia umieszczania postów