Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: W bezruchu

Domyślnie W bezruchu

Zimowe, wieczorne naświetlanie

Domyślnie

Mnie Twoje prace zawsze się podobały, zarówno kadry jak i obróbka. Troszkę prawa strona mi nie pasuje z klifem, ale całokształt jest bardzo OK !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Tym razem ani kadr ani obróbka... popatrz na linie horyzontu... od kiedy (na Cyprze) przebiega czarna linia przez horyzont? Do tego ten kamien zbyt centralnie... do poprawki.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Qurcze, czarna linia, fakt psuje troszkę odbiór ;-(
    A kamień centralnie, dlaczego Wam nie pasuje, skoro połowa prac tego typu tutaj jest prezentowana identycznie kadrowo i są głosy za ?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Fakt, faktem znajdziesz 100+ zdjec z kamieniem centralnie (nie w tym problem) problem jest ze zbalansowaniem zdjecia. Jest kamien centralnie a po lewej ciezki klif plus kamieienie w wodzie i generalnie nie ma rownowagi... taka moja uwaga.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kolory urocze. Ale jestem za poprzednikami co do obróbki. Kadr mi jakoś leży. Można spytać jaki czas zdjęcia?

Domyślnie

Dzięki za uwagi wszystkim!

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    (...) Można spytać jaki czas zdjęcia?
    Czas to 13s.

Domyślnie

Ha! teraz o wiele wiele lepiej. I kadrowo i w obróbce w szczególności że nie ma tej linii czarnej na horyzoncie.

Uprawnienia umieszczania postów