ano paranoja, sam juz nie wiem czy czekać dalej![]()
tamrona testowałem juz pięciokrotnie
i co? i chyba będę musiał testowac go dalej![]()
Szukaj
ano paranoja, sam juz nie wiem czy czekać dalej![]()
tamrona testowałem juz pięciokrotnie
i co? i chyba będę musiał testowac go dalej![]()
d50 | sigma 10-20/4-5,6 | tamron 17-50/2,8 | nikkor 50/1,8 | sb-600
a co wy tacy nerwowi??? wolicie kupic cos co nie do konca przygotowali? przeciez bez powodu nie robi sie opoznien!!!
spokojnie, zapewniam was ze tym co macie tez da sie robic zdjecia, wiec zaden wyjatkowy - na skale historyczna oczywicie- kadr wam z powodu braku tokiy nie ucieknie![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
żona namówiona, kasa odłożona![]()
boję się, żeby się nie rozeszła
oczywiście kasa![]()
d50 | sigma 10-20/4-5,6 | tamron 17-50/2,8 | nikkor 50/1,8 | sb-600
pozdrawiam Krzysiek
jeśli chodzi o cenę to nie jest tak tragicznie![]()
Czyli polska cena na poziomie 2500;/ Zostaje przy Tamronie.
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
też czekałem i kupiłem w końcu Tamrona, Tokina za droga, trza na testy poczekać
chyba nie ma się co sugerować ceną tego sprzedawcy. 50-135 ma za 870$ (2600zl) - u nas bez problemu za 2500zł z fakturą. tak więc te 540 euro może być też przesadzone - tym bardziej, że nie ma konkurencji i innych szkieł w sprzedaży...
wstrzymajmy się z opiniami - MOŻE szanowna Tokina przestanie robić z siebie głupka i MOŻE w końcu dotrzyma słowa prezentując to szkło BYĆ MOŻE w tym roku![]()
Biorac pod uwage ze budowa niewiele sie rozni od Tamrona(tez przy zmianie ogniskowej zmienia dlugosc) to cena powinna byc zblizona do Tamrona a nie Nikkora o tym swietle i zakresie.
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Też tak sądzę i szczerze na to liczę. Myslę, że jeśli będzie choć 700-1000zł droższy to ludzie sięgną po Tamrona. No chyba, że będzie optyczna rewelacja... a z tą obudową i ceną zbliżoną do Nikora to chyba sporo przesadziłeśSądząc po całej serii DX Tokiny przy plastikowym Tamronie to istny czołg ...
Skontaktuj się z nami