Close

Strona 20 z 44 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 436

Wątek: Tokina 16-50 ?

wojteh
    Gość

Domyślnie

chciałem zamówić w e-oko - i dostałem taką odpowiedzi:
    "Szanowny Panie,
    mieliśmy 2 sztuki z 13 które przyszły do Polski.
    Sprzedaliśmy je w 2 godziny - i nie mamy możliwości sprowadzenia kolejnych, ponieważ kolejna (większa) partia ma wejść do Polski pod koniec czerwca."

Domyślnie

A ich aukcja na allegro caly czas wisi z opcja "kup teraz". W takim razie ciekawy jestem, czy regulamin allegro definiuje w jakim czasie sprzedajacy musi dostarczyc sprzedawany przedmiot...
    regulamin

Domyślnie

Widze Wojteh, ze masz Tamrona 17-50/2.8 - czyzbys nie byl zadowolony, ze chciales dodatkowo tokine zamowic?
    regulamin

Domyślnie

czytajcie ze zrozumieniem, nawet na allegro , a może szczególnie na allegro, aukcja jest prywatna i nic nie kupisz bez wcześniejszego uzgodnienia ze sprzedającym, bardzo często różni sprzedawcy stosują ta metodę jako reklamę, a faktycznie sprzedają poza allegro unikając dodatkowych kosztów
    pozdrawiam Piotr

wojteh
    Gość

Domyślnie

tamrona mam idealnego - wybrany w Foto-technice z 16 szt. a pan chciał mi donosić jeszcze - ale ja nie czuję tego obiektywu - wiem ze to głupio brzmi ale ja mam tak ze muszę czuć sprzęt .... swojego D80 tez niedługo zmienię ... niech wyjdzie D80x lub D90 lub co tam będzie następne - natomiast Nikkora 55-200 VR poczułem od pierwszego dotyku ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek29 Zobacz posta
    Bardziej chodziło mi o zdjecia. Ale dziękuję.

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    szykuje się test na photozone, jest w zapowiedziach więc już nie długo
    No właśnie myślałem o photozone. Chociaż sigma tam ma naprawde dobre noty, a jej niezłe parametry potwierdziły się u kumpla. Szczególnie jestem ciekaw tego porównania ( doświadczeń z Tamronem nie miałem a ponoć lepszy ). Będzie ciekawie.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Zbanowany
    Miasto
    południowa część Polski

Domyślnie

zanim Smurf cie dopadnie:
    rozróżnij, że coś istnieje fizycznie, od "rzeczywistości wirtualnej"
    w Foto Plus w wykazie jest nawet wersja do canona - której jeszcze nie ma
    a w Migomexie jak wybierzesz wersję nikon - pokazuje się - zapowiedź produktu, dostępność - brak.
    tak to sobie sklepy mogą wpisywć w wykaz Nikona D3. Kiedyś będą mieli.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Szanowni,
    jutro będę miał wspomnianą Tokinę (o ile kurier nie zawiedzie) - z polskiej dystrybucji, dostałem już potwierdzenie wysyłki.
    Mam także Tamrona 17-50, więc postaram się w miarę szybko sklecić jakiś teścik.
    W weekend prawdopodbnie zaliczę Mazury, więc potestuję go dokładniej, łącznie z podczerwienią.
    Pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    południowa część Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    zanim Smurf cie dopadnie:
    rozróżnij, że coś istnieje fizycznie, od "rzeczywistości wirtualnej"
    w Foto Plus w wykazie jest nawet wersja do canona - której jeszcze nie ma
    a w Migomexie jak wybierzesz wersję nikon - pokazuje się - zapowiedź produktu, dostępność - brak.
    tak to sobie sklepy mogą wpisywć w wykaz Nikona D3. Kiedyś będą mieli.
    Witam. Otóż Jacku, w Migomexie Tokina jest fizycznie na magazynie (przynajmniej w tym czasie kiedy rozmawiałem). Natomiast co do wspomnianego Pana - bez komentarza.
    Pozdrawiam Cię Jacku serdecznie.

Strona 20 z 44 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów