Mój debiut w tym dziale. Pierwszy raz podpiąłem szkło odwrotnie. Strasznie mała GO. Muszę poćwiczyć i ją opanować. Zdaję sobie sprawę, ze jakość nie ta, ale wydaje mi się, ze pomysł ciekawy. Z resztą... osądźcie sami.
Szukaj
Mój debiut w tym dziale. Pierwszy raz podpiąłem szkło odwrotnie. Strasznie mała GO. Muszę poćwiczyć i ją opanować. Zdaję sobie sprawę, ze jakość nie ta, ale wydaje mi się, ze pomysł ciekawy. Z resztą... osądźcie sami.
Ostatnio edytowane przez piotrm100 ; 12-02-2012 o 02:53
Co to pomysłu to myślę, że każdy próbujący z makro taki miał. Ale co do samego pstryku to miałbym zastrzeżenia jeżeli chodzi o światło. Ogólnie motyw powszechny. Wykonanie (ostrość0 dobra) ale światło i kolory ... jeszcze do przemyślenia.
Pozdrawiam i nie znienawidź mnie za to :]
Swiatlo zastane, a kolory wydaja mi sie byc naturalne.
Nie widze powodu by znienawidziec kogokolwiek za krytyczne uwagiDzieki takim wlasnie ludziom, ktorym chce sie napisac cos konstruktywnego stajemy sie przeciez coraz lepsi, prawda?
PrawdaJeżeli chodzi o kolory to nie miałem na myśli, że są nienaturalne tylko że widziałbym ich więcej np ustawić modela/modelkę przed kolorową ścianą lub coś w tym stylu :] Walcz dalej!
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami