Jeśli jesteś otwarty na inne propozycję, to do rozważenia jest jeszcze jaśniejszy tamron 60/2.
Szukaj
Jeśli jesteś otwarty na inne propozycję, to do rozważenia jest jeszcze jaśniejszy tamron 60/2.
zależy mi na tym żeby był to nikkor, bo potrzebuję numerku do NPS'a - o tamronku też czytałem i myślałem![]()
Mam 50/1.4G i właśnie Micro 60/2.8G i zdecydowanie jest różnica (FX). 60/2.8 nabyłem w konkretnym celu (patrz sample), szkło raczej nie wychodzi u mnie poza 'amatorskie studio'. Jak dla mnie obiektyw genialny! Miałem 105VR i sprzedałem, gdyż zmuszał mnie właśnie do zbyt dużego oddalenia się od sceny. 60mm rozwiązało problem. Polecam zdecydowanie. Jakość spokojnie wystarczająca do publikacji albumowej, oczywiście tym bardziej na bannery/roll-up'y itp. (rozmiary limitowane tylko rozdzielczością matrycy). Kilka przykładów, niektóre na zamówienie, więc się szkło zwraca powoli
PiterM dzięki - fajne sample![]()
Czy kontrast jest bardzo podkręcany w sofcie, czy jest już dość fajny prosto z puszki?
Na marginesie : Pan w NPSie powiedział, że dopiero ostatnia wersja pod względem wykonania i jakości zasługuje na wyróżnienie jako szkło profesjonalne , choć opinie jakie do tej pory zebrałem , całkiem tego nie potwierdzają![]()
Skontaktuj się z nami