Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
Najlepsze w tym wszystkim jest...TVN. Zarabia krocie na pokazywaniu tej całej szopki, następnie zaprasza Rutkowskiego do studia i dziennikarka o twarzy konia pokazuje całkowity brak obiektywności i nie potrafi powstrzymać się od emocji. Żenada.
Tak jak ktoś wyżej wspomniał, ja także nie przepadam za Rutkowskim, ale moim zdaniem to dzięki niemu ta cała szopka skonczy się szybciej.... Policja teraz "pali głupa" jaki to on niehumanitarny, biedną kobietę "rozbił"... a przecież można było jeszcze z miesiąc ją "po ludzku" przesłuchiwać, nadal rozwieszać plakaty, nadal szukać "porywacza", którego już przecież mieli nawet portret pamięciowy...
Dokładnie. Co lepsze to TVN zarobił na tej szopce krocie jednocześnie przedstawiając wszystko po swojemu. Niby to wszystko miało być obiektywne... Przerabiałem obiektywizm dziennikarski na własnej skórze. Niestety nie miałem sił na szukanie tego pismaka a z miłą chęcią bym go nauczył obiektywizmu. No ale ludzie łykają wszystko ze 100% wiarą co im media podrzucą na talerzu. Dlatego od tamtej pory biorę dużą poprawkę na to co widzę w TV albo czytam w necie. Staram się słuchać zarówno jednej strony oraz drugiej i wyciągam wnioski.