Szukaj
jeśli chodzi o portret 1,2,3 to bardzo zły kadr (oczywiście w moim widzi mi sie) i juz tlumacze dlaczego
Na 1 lewe ramie wyszlo jak na temblaku ortopedycznym
2 albo przyciąć bardziej albo pokazac ramie
3 przyciac lewe ramie ulozone w poprzek
Jezeli chodzi o swiatlo to podoba mi sie w kolejnosci 3,2,1
Prosze nie odbierać mojej wypowiedzi jako "zjechanie" to tylko moje spostrzezenia. Ja tylko odnosze sie do kadru bo co do techniki studyjnej to jestem za cienki. Pozdrawiam. Życze owocnej pracy w studio
Szczerze mówiąc trudno coś skomentować, ponieważ niemal od wszystkiego umyłeś ręce. Jedyne co jest twoje, to rozumiem, że kadry i moment wciśnięcia migawki, tak? Samo podglądanie światła w pracy to na pewno sporo, ale to jednak trzeba samemu powalczyć, by przyjąć krytykę z uwagą. Co do kadrowania to jest bardzo zgrubnie i od niechcenia. Na szybko.
I tyle z komentarza.
Bo na szybko robione![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Wg zasady, śpiesz się powoli...![]()
Ze swojej jesli chodzi o światło to najlepiej wygląda 3, ale jednocześnie chyba najgorsze kadrowanie. W ogóle mam wrażenie że jesli chodzi o kadry, to przydałoby się zdecydowanie mniej pośpiechu...
Druga część o wiele lepiej przygotowana i obrobiona. Te blondynki to siostry?
tak jak poprzednicy - w moim odczuciu, druga seria dużo lepsza i pod względem kadrów, i oświetlenia, i obróbki, i stylizacji, a także wizazu...![]()
Pozdrawiam, Kasia Wrońska
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami