Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Pierwszy raz... w studio

miałem okazję ostatnio zrobić kilka fotek w studio, pierwszy raz więc kilka rad się przyda. Mało czasy więc z światłem nie mogłem się pobawić

...1...

...2...

...3...

...4...

...5...

...6...
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

jeśli chodzi o portret 1,2,3 to bardzo zły kadr (oczywiście w moim widzi mi sie) i juz tlumacze dlaczego
    Na 1 lewe ramie wyszlo jak na temblaku ortopedycznym
    2 albo przyciąć bardziej albo pokazac ramie
    3 przyciac lewe ramie ulozone w poprzek
    Jezeli chodzi o swiatlo to podoba mi sie w kolejnosci 3,2,1
    Prosze nie odbierać mojej wypowiedzi jako "zjechanie" to tylko moje spostrzezenia. Ja tylko odnosze sie do kadru bo co do techniki studyjnej to jestem za cienki. Pozdrawiam. Życze owocnej pracy w studio

Domyślnie

Szczerze mówiąc trudno coś skomentować, ponieważ niemal od wszystkiego umyłeś ręce. Jedyne co jest twoje, to rozumiem, że kadry i moment wciśnięcia migawki, tak? Samo podglądanie światła w pracy to na pewno sporo, ale to jednak trzeba samemu powalczyć, by przyjąć krytykę z uwagą. Co do kadrowania to jest bardzo zgrubnie i od niechcenia. Na szybko.
    I tyle z komentarza.

Domyślnie

Bo na szybko robione

Domyślnie

Wg zasady, śpiesz się powoli...
    Ze swojej jesli chodzi o światło to najlepiej wygląda 3, ale jednocześnie chyba najgorsze kadrowanie. W ogóle mam wrażenie że jesli chodzi o kadry, to przydałoby się zdecydowanie mniej pośpiechu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubal Zobacz posta
    Wg zasady, śpiesz się powoli...
    Ze swojej jesli chodzi o światło to najlepiej wygląda 3, ale jednocześnie chyba najgorsze kadrowanie. W ogóle mam wrażenie że jesli chodzi o kadry, to przydałoby się zdecydowanie mniej pośpiechu...
    Niestety masz rację, ale w marcu będzie możliwość fotografowania w studio bez pośpiechu więc będzie lepiej

Domyślnie

tu jeszcze kilka... może będzie lepiej

...7...

...8...

...9...

...10...

Domyślnie

Druga część o wiele lepiej przygotowana i obrobiona. Te blondynki to siostry?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Druga część o wiele lepiej przygotowana i obrobiona. Te blondynki to siostry?
    Bliźniaczki

Domyślnie

tak jak poprzednicy - w moim odczuciu, druga seria dużo lepsza i pod względem kadrów, i oświetlenia, i obróbki, i stylizacji, a także wizazu...
    Pozdrawiam, Kasia Wrońska

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów