Szukaj
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Klasycznie, piękne światło złapałeś, mi się podoba. Teraz byłeś?
LED ZEPPELIN
Miało być klasycznie, tak w sobotę jedyny dzień z takim słoneczkiem od dłuższego czasu
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Sklamalbym gdybym powiedzial o sobie ze wielkim milosnikiem pali baltyckich jestem. Ale jeszcze bardziej bym sklamal gdybym powiedzial ze ta fota nie zrobila na mnie wrazenia-swietne!
I o to dowod, ze da sie zrobic cos z niczego! Podoba mi sie bardzo! Oj bardzo! (ostrosc kolor, nawet ten lekki zafarb.... wszystko na plus!) Ja jestem za... stwierdze nawet, ze jest to jedno z lepszych zdjec widzianych w tym tygodniu przez mua.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Darko, nienawidzę Cię
Ale czekajcie, ja się kiedyś też nauczę robić takie foty. Nauczę się, no![]()
Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie
Fajne ,lekkie, ale... wolałbym to w pastelowej odsłonie. I trochę narożniki za ciemne, chodzi o górę.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Ale tu to normalnie mniód i malinka.. Światło miękkie i właśnie pastelowe, długie cienie, lekka mgiełka.. No śliczne.
mnie się podoba bardzo![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Przepiękna kolorystyka, świetny kadr,
bardzo się podoba.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Skontaktuj się z nami