Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie The Sign of Wind

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

niby takie nic... ale coś mi się w tej fotografii podoba, mimo że nie zawsze nadążam za Twoimi pomysłami na zdjęcia jestem na tak kompozycja i kolory są fajne
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Wspaniale czuc wiatr na tym zdjeciu, bokeh zdaje sie tu pomagac dodatkowo niejako.rozmywajac chmiry, ktore I tak sa sklebione od wiatru...
    Co do znaku to mam mieszane uczucia. Bardzo dominuje w kadrze swoja kolorystyka, ale z drugiej strony zdaje sie wslazywac na to wietrzne niebo czubkiem. I podporzadkowana z prawej na potargane przez wiatr klosy-co jest fajne.
    A moze by ten znak troche "przygasic" kolorystycznie, coby tak nie dominowal.
    Ogolnie fakna fota, tylko znak raz mi sie widzi, a raz nie
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Chyba kąt trochę nie teges. Bo tak wychodzi, że wiatr łamie przepisy
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

A ja się tym razem przyczepię do wpkx Znak chyba rzeczywiście za jasny (tak wnioskuję po poprzednich komentarzach), stwarza problemy z interpretacją Trudno to w sumie przedstawić, poczekałbym chyba na większą wichurę, a jeszcze wcześniej trochę bym się wyżył na znaku Eee, no nie, oczywiście tak nie można

Uprawnienia umieszczania postów