Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
niby takie nic... ale coś mi się w tej fotografii podoba, mimo że nie zawsze nadążam za Twoimi pomysłami na zdjęciajestem na tak
kompozycja i kolory są fajne
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Wspaniale czuc wiatr na tym zdjeciu, bokeh zdaje sie tu pomagac dodatkowo niejako.rozmywajac chmiry, ktore I tak sa sklebione od wiatru...
Co do znaku to mam mieszane uczucia. Bardzo dominuje w kadrze swoja kolorystyka, ale z drugiej strony zdaje sie wslazywac na to wietrzne niebo czubkiem. I podporzadkowana z prawejna potargane przez wiatr klosy-co jest fajne.
A moze by ten znak troche "przygasic" kolorystycznie, coby tak nie dominowal.
Ogolnie fakna fota, tylko znak raz mi sie widzi, a raz nie![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Chyba kąt trochę nie teges. Bo tak wychodzi, że wiatr łamie przepisy![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A ja się tym razem przyczepię do wpkxZnak chyba rzeczywiście za jasny (tak wnioskuję po poprzednich komentarzach), stwarza problemy z interpretacją
Trudno to w sumie przedstawić, poczekałbym chyba na większą wichurę, a jeszcze wcześniej trochę bym się wyżył na znaku
Eee, no nie, oczywiście tak nie można
![]()
Skontaktuj się z nami