Szukaj
zdawalo by sie ze dosc prost kadr, jednakze w swej prostocie potrafi przyciagnac uwage prostego czlowieka
pozdrawiam w lini prostej
nikony dwa i jakies szkła
Ucięcie górnej części nieba (zgaduję) nie uratowało tego zdjęcia.
Bardzo nieciekawe światło, zagubione drzeweczko na pierwszym planie i ogólnie przypadkowe umieszczenie elementów w kadrze - to nie mogło się udać.
Faktem jest, że las został dobrze i ciekawie sfotografowany przez nielicznych - ciężki kawałek chleba.
Mi się podoba uwielbiam takie klimaty a w szczególności lasy o takim kolorze. Światło jest mi wtedy obojętne. Pozdrawiam
Trochę jednolite światełko, przez co kolor "płaski", szkoda też tych poucinanych kamieni, ale miejsce apetyczne.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Las taki bardzo tajemniczy. Fajne kamole w kożuchach . Szkoda ze swiatlo nie rozpieściło tego miejsca.
Już parę razy podchodziłeś do tego tematu, dobrze go oddać jest jak widać cholernie trudno...![]()
LED ZEPPELIN
dół fajny, góra słaba... bardzo trudno wycisnąć z tego tematu technicznie równomierną jakość... ale kamory klasa
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Trochę słabo oddany ten las. Bardziej wygląda na zaniedbany park. W LGR są jakieś aberracje.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami