Szukaj
kurcze....nie podoba mi się ten patyk - taki naprawdę dziwnynie pasuje do takiego duzego ptaka
Zdjęcia naprawdę super - tym bardziej biorąc pod uwagę parametry zdjęcia - szacuneczek dla Ciebie![]()
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Moje gratulacje Waldku. Bardzo ładnie wyszło te ISO. Co do tła faktycznie potrzebny będzie sekator. Jakość jak zwykle ekstra.
Gratuluję pierwszych myszaków![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
bardzo dobre. sprzęcik i fotograf dał radę mimo złej pogody.
Nie rozumiem dywagacji na temat patyków. Przejawia się to w różnych wątkach i zawsze znajdzie się ktoś komu patol nie odpowiada. A k@#$a weźcie i uruchomcie produkcje patoli wzorowych i sprzedawajcie po niebotycznych kwotach na różne sposoby- patyk dla myszaka, patyk dla dzięcioła, patyk dla sójki. Czy w ogóle da się i PO CO aż tak reżyserować przyrodę???
A może wld powinien zrobić nowe ujęcia trzcinowych modeli bo trzcina tez nie ten tego...
Sorry za prostolinijność ale wkurzają mnie takie patykowe problemy. Ja po prostu lubię jak się fotografuje przyrodę taką jaka ona jest.
Ostatnio edytowane przez micwn ; 15-01-2012 o 11:47
Z8 + różne klamoty
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Gratuluje pierwszych drapoli, już widzę jak się rozkręcisz...
Waldku,gratki z powodu pierwszej i udanej sesji drapoli.
Zadziwiający masz egzemplarz D300.Mój dostaje mocnej "wysypki " powyżej ISO 800,w takich warunkach ofc....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami