Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Bez swiatla

Domyślnie Bez swiatla

No to jeszcze jedno z tej samej miejsowki ,jak opitol to po calosci

Zapraszam.

Pozdr Potr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    No to jeszcze jedno z tej samej miejsowki ,jak opitol to po calosci
    To jakiś żart z tym opitolem? I z brakiem światła? Właśnie takie muśnięcie czubków pagórka z budynkiem oraz te falowania na pierwszym planie - TO jest światło. Dla mnie bdb, ale ja to lubię takie słodkie soczyste obrazki. Nie widać na nim zimy, oj nie widać - odejmowałeś niebieskiego z tego zdjęcia?
    Nie wiem, czy w tle jest mgiełka czy nad granicą pagórka masz ślady rozjaśniania tła?
    Kadr też dobry, tak jak Ci napisał w poprzednim wątku Nikonozaur - mniej a lepiej.

Domyślnie

Troszke zdejmowalem niebieski , tlo przyciemnialem ,byly takie dziwne paski mgielki. Pozdr

Domyślnie

Tło trochę odstaje, może bardziej panoramiczny kadr? Bo reszta jest świetna.
    D90 | N18-105 | N50/1.8D
    Eizo s2243w

Domyślnie

Brak światła... Ta, jasne... Trzeci plan nieco odstaje, ale zgadzam się z kolegami, że te czubki lekko muśnięte "robią" zdjęcie.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Światło jest, ale w kadrze nie podoba mi się brak zdecydowania z górą. Albo jej za mało, albo za dużo.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów