Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: zaproszenie...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie zaproszenie...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Widzę,że dobrze radzisz sobie z tym lasem.BDB fotka,tylko lekko kontrast bym dodał(tak mi się wydaje)

Domyślnie

Ależ ćwiczysz te lasy, przeprowadziłeś się tam? Klimatu nie brakuje, promienie przyjemnie ślizgają się po liściach, podoba się.
    LED ZEPPELIN

maniak666
    Gość

Domyślnie

Nie pamietam w tej chwili kto napisal Ci kiedys zebys wyszedl juz z tego lasu. Nie sluchaj. Siedz dalej i pokazuj tak fajnie jak do tej pory.

Domyślnie

Pięknie i muszę przyznać, że lepsze te naturalne ujęcia niż próby poPSucia jakie pokazywałeś. Natura broni się sama ...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    lepsze te naturalne ujęcia niż próby poPSucia jakie pokazywałeś. Natura broni się sama ...
    Nieprawda, bo i to i tamto bardzo dobrze Ci wychodzi. Natura to natura, twórczość i kreacja to drugie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Bardzo przyjemne zdjęcie, wygląda prosto ale trzeba umiejętności do pokazania lasu w taki sposób.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

O w mordę... nie, no... muszę się do czegoś przyczepić (choćby z zazdrości )... no tak, zupełnie niepotrzebna gałązka w PDR
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Super fotka przynajmniej dla mnie

Domyślnie

Bardzo dobrze zrobione,świetny kolor,jak dla mnie.
    Alfa zbanować...uwaga o PDR prowokuje..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów