Szukaj
widzę że wyrażnie przykładasz się coraz bardziej do zdjęć, jedynka z ładnie dopracowanym kadrem, pomost jest w miarę symetrycznie umieszczony w kadrze, dobra kolorystyka, i cisza jak to bywa przy zdjęciach na dłuższym czasie, uwag nie mam, pion w podobnym stylu z jedna uwagą, ten wchodzący w kadr z prawej kawałek skały mz. jest zbędny![]()
Na jedynce ten plaster betonu wydaje się trochę za duży, ale jeśli już taki ma być może lepiej byłoby go zacząć od jakiegoś detalu na dole, choćby pokazania struktury betonu, jakiegoś pęknięcia itp. Dwójkę przyjmuję na klatę w całości.![]()
LED ZEPPELIN
Harb dzięki!
Nikonozaur był jeszcze taki kadr który już pokazywałem z tego pleneru i on może wytłumaczy dlaczego 1 jest tak szeroko,po prostu każdy miał być inny.
Darek_d być może masz rację
Do trójki nie przewiduję pretensji, w/g mnie jest bardzo dobra. (Numeruj zdjęcia.)
LED ZEPPELIN
Podnosisz sobie poprzeczkę
2-ka jest BDB - skalki faktycznie mogłoby nie być![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
dodana trójka mz. jest najlepsza z setu, smaczku dodaje ta lina i nie daj sobie czasami wmówić że przeszkadza![]()
Jako wprawkowe zdjęcia z użyciem filtra ok.
Jako zdjęcia do ambitniejszego portofolio? Juz trochę gorzej a czuję, że masz wyższe aspiracje.
Zapraszam do zarzucenia innych swoimi autorskimi komentami, to uczy, to nie tylko charytatywna działalność ale i nastawiona na własny zysk szkoła własnych umiejętności. Poważnie potraktowałbym tę uwagę jeśli liczysz np na moje dalsze podsumowanie Twoich prac. I nie wystarczy napisać, że jest extra itd czy do bani, tylko tak uprzedzam bo jestem przewrażliwiony na punkcie relacji "brać/dawać" .
dzieki za komentarze
Kulten jak bede mial cos wiecej do powiedzenia to dam Ci znac![]()
Skontaktuj się z nami