Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Szlaki

Domyślnie

No Loki... bardzo mi się podoba...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Tak apropos naszej rozmowy. Tu jest czysto i naturalnie jak to tylko możliwe. Ale czy przez to ładniej? Mnie osobiście lekko przeszkadza właśnie sodowe światło tuż za szczytami oraz to na krzyżu i polu tuż przed nim. Za to bardzo podobają mi się smugi świateł samochodów. Pięknie pokazują wijące się drogi. Ot sielski, nocny pejzaż.

Domyślnie

Wiesz wszystko zależy od tego co i jak chcesz pokazać. Tak jak to widziałeś czy tak jak chciałbyś to widzieć. Może się to podobać lub nie. Ja różnie podchodzę do tematu. Raz jest chłodniej i bardziej niebiesko a raz bardziej naturalnie. Łatwo to zaobserwować po moich wcześniejszych wstawkach. Tym razem wybrałem wersje cieplejszą.

Domyślnie

No i tu niebo mi się podoba, nie wali po oczach, jak w innych zdjęciach tego typu prezentowanych tu. Druga część, czyli dół wg mnie niezbyt udana. Ale zdjęcie musi mieć ręce i nogi, a tu tego nie ma. Tytułowe szlaki rzeczywiście widać - zarówno na niebie, jak i na wzgórzach w tle. Popracować nad lepszym dołem, poszukać kadru i będzie bdb.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Góra świetna, ale ten podświetlany (lampami) dół już średni. Może niższa perspektywa byłaby lepsza dla tego kadru.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Mi tu nic nie przeszkadza, mnie się bardzo podoba!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Uprawnienia umieszczania postów