Jesli trzymaja duzo dluzej to znaczy ze maja wieksza pojemnosc i tyle w tej kwestii...
A trzymaja przynajmniej o jedna trzecia czasu dluzej...
Szukaj
Jesli trzymaja duzo dluzej to znaczy ze maja wieksza pojemnosc i tyle w tej kwestii...
A trzymaja przynajmniej o jedna trzecia czasu dluzej...
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
ah ok. ale tanie te baterie 2 sztuki na dodatek i tylko 15 e. a ile wysylka z Honkongu Cie kosztowala?
Bo ja u siebie znalazlam za 18 euro. Pokaze link jak wygladaja:
http://www.digital-factory.es/batera...ompatible.html
Nie wiem ile to ma mAh, mam nadzieje ze nie beda slabsze od orginalow, bo orginal to cienizna..
nie wiem, a to wplywa w jakis sposob na funkcjonalnosc? Czy z tego co napisal wyzej sssmok trzymaja dluzej?
No to fajnie..
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
pisalem ogolnie, ze nie nalezy brac pod uwage cyferek z pojemnosciami na naklejce.
jezeli aku zostaly przetestowane i faktycznie trzymaja dluzej, to nie ma oczywiscie tematu.
Nikon D*** vs. Sony NEX **
Przesylka byla, jak w opisie za free, a za te cene mam dwa aku i ladowarke, wiec chyba warto...
Zawsze istnieje ryzyko kupna jako pierwszy od danego sprzedawcy. Ja juz to mam za soba i nie musze sie martwic czy bedzie dzialalo czy nie.
Nikogo oczywiscie nie namawiam do kupowania nieorginalnych akcesoriow do aparatow. Czesto jednak bywa tak, ze wykosztowujac sie na aparat zostaje malo kasy i wiekszosc osob kombinuje, jak by tu rozne dodatki taniej wyrwac. Ryzyko zawsze istnieje i kazdy je musi podjac we wlasnym zakresieKiedys kupujac taniej aku do laptopa nacialem sie, co prawda ebay mi zwrocil kase, ale nerwy i pisanina z ebayem do milych rzeczy nie naleza.
To na razie tyle, a Mekano zrobisz, jak uwazasz. Ale pamietaj ze ryzykujesz Ty sama...![]()
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
Nex i 18-200? Toż to zaprzecza sensowności kupowania Nexa![]()
ja chce miec 18-55, a i na wieksze wyjazdy 18-200 zawsze sie przyda dluzsza ogniskowa.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Ale cena jaka
Sony 18-200mm f3.5-6.3 OSS LE Lens
NEX- 5R
no ja wiem wiecej niz Nex, haha hobby kosztuje![]()
Skontaktuj się z nami