Close

Strona 81 z 2397 PierwszyPierwszy ... 31717980818283911311815811081 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Jesli trzymaja duzo dluzej to znaczy ze maja wieksza pojemnosc i tyle w tej kwestii...
    A trzymaja przynajmniej o jedna trzecia czasu dluzej...
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Sa lithium, czyli takie jakie powinny byc tyle ze o wiekszej pojemnosci. Laduje je dostarczona w komplecie ladowarka. Na wszelki wypadek do orginalnego akumulatora uzywam oryginalnej ladowarki, zeby nie przekroczyc pradu ladowania. Ladowarka z kupionego kompletu laduje aku o pojemnosci 1500 mAh przez dwie godziny, a wiec dla oryginalnego moze miec za duzy prad ladowania. Aparat dziala jak powinien, wiec wszystko wydaje sie ok.

edit: alkaiczne to moga byc baterie a litowe akumulatory, wiec calkiem cos innego...
    ah ok. ale tanie te baterie 2 sztuki na dodatek i tylko 15 e. a ile wysylka z Honkongu Cie kosztowala?
    Bo ja u siebie znalazlam za 18 euro. Pokaze link jak wygladaja:
    http://www.digital-factory.es/batera...ompatible.html
    Nie wiem ile to ma mAh, mam nadzieje ze nie beda slabsze od orginalow, bo orginal to cienizna..

Cytat Zamieszczone przez marioo Zobacz posta
    mam nadzieje, ze macie swiadomosc, ze 90% importowanych z Chin akumulatow ma z automatu zawyzona pojemnosc.
    zamuje sie importem takich rzeczy, wiec wiem co mowie.
    nie wiem, a to wplywa w jakis sposob na funkcjonalnosc? Czy z tego co napisal wyzej sssmok trzymaja dluzej?
    Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Jesli trzymaja duzo dluzej to znaczy ze maja wieksza pojemnosc i tyle w tej kwestii...
    A trzymaja przynajmniej o jedna trzecia czasu dluzej...
    No to fajnie..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

pisalem ogolnie, ze nie nalezy brac pod uwage cyferek z pojemnosciami na naklejce.
    jezeli aku zostaly przetestowane i faktycznie trzymaja dluzej, to nie ma oczywiscie tematu.
    Nikon D*** vs. Sony NEX **

Domyślnie

Przesylka byla, jak w opisie za free, a za te cene mam dwa aku i ladowarke, wiec chyba warto...
    Zawsze istnieje ryzyko kupna jako pierwszy od danego sprzedawcy. Ja juz to mam za soba i nie musze sie martwic czy bedzie dzialalo czy nie.
    Nikogo oczywiscie nie namawiam do kupowania nieorginalnych akcesoriow do aparatow. Czesto jednak bywa tak, ze wykosztowujac sie na aparat zostaje malo kasy i wiekszosc osob kombinuje, jak by tu rozne dodatki taniej wyrwac. Ryzyko zawsze istnieje i kazdy je musi podjac we wlasnym zakresie Kiedys kupujac taniej aku do laptopa nacialem sie, co prawda ebay mi zwrocil kase, ale nerwy i pisanina z ebayem do milych rzeczy nie naleza.
    To na razie tyle, a Mekano zrobisz, jak uwazasz. Ale pamietaj ze ryzykujesz Ty sama...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marioo Zobacz posta
    pisalem ogolnie, ze nie nalezy brac pod uwage cyferek z pojemnosciami na naklejce.
    jezeli aku zostaly przetestowane i faktycznie trzymaja dluzej, to nie ma oczywiscie tematu.
    Mysle, ze do konca nie przetestowalem , bo na to trzeba czasu. Jesli przez najblizsze dwa miesiace nic sie nie zmieni i aku beda dalej dzialaly dobrze, wtedy z czystym sumieniem bede je mogl polecic innym...

Domyślnie

Nex i 18-200? Toż to zaprzecza sensowności kupowania Nexa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Nex i 18-200? Toż to zaprzecza sensowności kupowania Nexa
    Jesli ktos ma podpiety caly czas to moze i tak.
    NEX- 5R

Domyślnie

ja chce miec 18-55, a i na wieksze wyjazdy 18-200 zawsze sie przyda dluzsza ogniskowa.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

no ja wiem wiecej niz Nex, haha hobby kosztuje

Strona 81 z 2397 PierwszyPierwszy ... 31717980818283911311815811081 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów