Szukaj
OO widzę, że ktoś w końcu się skusił na tego Zaissa. I jak?Wart ceny? Jak skrajne ogniskowe? Jak fun factor? dobrze leży z N6? Też mam i może na wiosnę...
Niestety nie kupiłem przynajmniej na razieMiałem okazję dwa dni pomęczyć i jestem zadowolony z gabarytów i wyników końcowych
Jedynie jak na Zeissa za mało nerwowy bokeh no ale to nie 50 1.4. AF cichy i dość szybki. Sam obiektyw wykonany jest dość porządnie i jest metalowy. Jak dla mnie idealny zestaw nie ukrywam, że zachorowałem na 6+16-70 tylko pewnie cena na początku mnie odstraszy.
Nikon D750, Nikon D7000, Sony A7II
Ostatnio zamówiłem za 416 zł z przesyłką Sigmę 19/2.8. Wykurzałem się już trochę bo czekałem 1.5 tygodnia ale wczoraj dotarła i zdziwiłem się bo przyszedł nowy model. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, choć nie było okazji porobić zdjęć.
Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiegoś dobrego flycama lub gimbala do nexa? Chodzi głównie o trzymanie równowagi aparatu przy dynamicznych nagraniach.
Mam najmniejszego flycama i z 16mm + ecu/f jest za lekko....ciężko o płynną pracę.
RX100 | A6000 + SEL18-55/3.5-5.6 | SEL 20/2.8 Moja galeria Flickr http://www.flickr.com/photos/ukaszp/
Skontaktuj się z nami