Przepraszam ze zmienię temat ale nie chcę zakładać nowego wątku .mam takie pytanie czy w nex6 rozpoczęcie nagrywania można przypisać do innego przycisku.
Szukaj
Przepraszam ze zmienię temat ale nie chcę zakładać nowego wątku .mam takie pytanie czy w nex6 rozpoczęcie nagrywania można przypisać do innego przycisku.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
jpg z puchy
sigma 24/2.8 @4.0
Ostatnio edytowane przez matys ; 10-06-2013 o 09:37
.
http://youtu.be/Z3-xZo9d99Q
ok, to jest![]()
Czy ktoś z Was ma szybkę GGS na nexie? Dotyk powinien działać, natomiast jak z obrazem? Bardziej się odbijają refleksy?
Ja mam szybkę, nie ggs'a, ale spostrzeżenia są takie:
większy spokój, dotyk działa bezproblemowo (to już było), na pewno refleksy są większe, ale nie do końca.
Przemyślenia własne...
Jak nie miałem szybki, to ekranik brudził się od byle palucha, co doprowadzało mnie do szewskiej pasji, bo od razu tego palucha widziałem na ekranie, a tego co pod nim na ekranie już nie. Dodatkowo wyczyszczenie tego palucha było może nie mordęgą, ale na pewno nie pestką. Po założeniu szybki różnice są takie, że refleksy może i są większe, ale bez przesady, ale za to wyszyszczenie palucha (który już tak nie rzuca się w oczy) można zrobić jedną ręką o spodnie, rękaw, koszulę, cokolwiek, ze skutkiem co najmniej zadowalającym i na pewno bez obaw o uszkodzenie powłoki ochronnej.
Napiszę jeszcze raz, bo też już pisałem...
Warto zwrócić uwagę, żeby szybka miała wcięcie w lewym dolnym rogu na czujkę natężenia światła, bo inaczej będzie zrobić tak jak ja, czyli wyskrobać czarną farbę ze spodu szybki, żeby czujka była na wierzchu...
Ostatnio edytowane przez matys ; 10-06-2013 o 12:09
.
Dzień dobry!
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Śliczne!
A zachowałeś BHP?![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami