Kuba, kogo jak kogo, ale Ciebie o brak wyobraźni nie posądzałem. Bo nawet ja sobie to wyobrażam.
Co więcej, wyobrażam sobie wyłączone LV bez tego gadżetu.![]()
Szukaj
Kuba, kogo jak kogo, ale Ciebie o brak wyobraźni nie posądzałem. Bo nawet ja sobie to wyobrażam.
Co więcej, wyobrażam sobie wyłączone LV bez tego gadżetu.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ja po prostu mam blokadę wyobraźni po wprowadzeniu hasła NEX
Völkchlor
To o czym mówicie nie jest dokładnie tym, co mają na myśli w nexowym menu
"Podgląd ustawień na żywo" - oznacza, że na lcd widzimy wpływ parametrów ekspozycji - np. domykając przysłonę ciemnieje nam ekran. Wyłączenie tej opcji powoduje, że oprogramowanie traktuje priorytetowo wyświetlenie obrazu przechwytywanego przez matrycę tak, aby widać było to, co fotografujemy (ekspozycja uśredniona).
Fotografując z wizjerem optycznym ja przełączam sobie funkcję LCD na wyświetlanie tylko parametrów - czyli mam to, czego nie widzę w judaszu, tyle że nie w nim, a na LCD pod spodem.
tak na serio to mi się blokuje jak sobie wobrażam przystawianie twarzy do swiecącego lcd
Völkchlor
Panowie, mój post #3968 uciekł gdzieś mimochodem w Waszej dyskusji![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Czy Ty jesteś abnegat/malkontent typu optyczni.pl?
Stanisław, nie mam szkieł Canona, ale na moim adapterze M42 z zapiętym Takumarem 2/35 też nie mam nieskończoności.
Wniosek: mistrzowie obrabiarek cyfrowych mają szeeeroką tolerancję co do swoich produktów. Czasami za szeroką.
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 12-03-2013 o 17:00
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami