Powinno, dzięki.A może ktoś poleci coś jeszcze (tańszego) ;P
Szukaj
Powinno, dzięki.A może ktoś poleci coś jeszcze (tańszego) ;P
X-T10, XF 16-55/2.8, XF 35 f/1.4, XF 55-200, 5D MKII , EF 24-105 mm f/4L IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, A6000 SEL18-105/4
Myślałem, że dostane więcej podpowiedzi :P
A czy ktoś może się wypowiedzieć o tej torbie : Torba Manfrotto MB MS-SB-GR Street naramienna CSC http://www.cyfrowe.pl/aparaty/plecak...ienna-csc.html
A C3 koruguje E20? Wg mnie nie.
Napisz kilka zdań C3 vs Nex6.
Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 01-01-2017 o 16:28
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Nie wiem, za to LR na pewno to robi, a dla mnie to jakby aparat robił.
Natomiast podpinając PZeta na 16 mm na ekranie widać ciemne rogi, zatem winieta silna w nim jest. W przypadku 16-70 problemu nie ma, ale wyważenie zestawu jest tragiczne. To tylko ciekawostki, bo C3 kupiłem z myślą, że E20 będzie do niego podpięty.
W C3 brak:Napisz kilka zdań C3 vs Nex6.
1. ISO 100
2. Możliwości wyłączenia pierwszej kurtyny.
Menu C3 zawiera znacznie mniej opcji. Trudniej się unosi ekran, trudniej się włącza, nie trzyma się go tak pewnie. Natomiast co do pełni wrażeń organoleptycznych, muszę poczekać aż pogoda pozwoli zdjąć rękawice. Wczoraj miałem dosyć grube i wygodnie się obsługiwało jedynie kije trekingowe. Zarówno z Garminem jak i z NEXem miałem nieliche problemy.
Z ciekawości zdyboo, jakie masz kije? Ja sobie chwalę Leki Khumbu.
Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!
Temperatura spadła i mój Nex 5T zwariował. Było może -12°C, aparat był na zewnątrz (w torbie) może 10 minut, a po wyjęciu okazało się, że nie chce robić zdjęć (można włączyć, ostrzy, reaguje na wszystkie przyciski tylko nie można wyzwolić migawki; bateria raczej świeża). Po powrocie do wnętrza, gdy odtajał zaczął z powrotem działać. Jak Wasze Neksy wytrzymują obecne temperatury?
Skontaktuj się z nami