Szukaj
X-S20 + 16-50 2.8-4.8
wpkaey twierdzi że to hexacron bo to 2.8
Konica Hexanon 2.8/35, mój ostatni pleśniak.
Dziekuje za te słowa.
Owain wiem, ze pijesz do mnie złośliwościami. Tak, nie podoba mi się, ze zaśmiecacie wątek wierszami, bzdurnymi kalamburami, ktore nie mają nic wspolnego z sony. Tak, czasem można napisać coś co rozładuje napiętą atmosferę, ale tutaj się jakicyrk zrobił. Skoro umieszczasz na forum swoje zdjęcia i swoje posty to teraz uważaj:. Ja mam jak każdy user prawo skomentować co piszesz i pokazujesz. Nie patrz na mój zielony kolor. Może jutro nie będe modem, ale nadal jutro nie będzie mi się podobało że merytoryczny wątek zamienił się w jakieś nie wiadomo co...
- - - - kolejny post - - - - - -
Znowu dziękuje za te słowa, bo widac, że nie tylkoja mam takie odczucia.
Ahaby? Owain pisz po polsku.
Piotrusiu, nieustające brawa dla administracji.
A Flektogon 4/20 - potwierdzam, że mało ostry, ale za to bokeh ma zeissowy, no i zebra to najpiękniejsza oprawa, jaką szkła kiedykolwiek miały.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Wojtku nie wiem co masz do administracji, ja w niej nie jestem. Jestem jednym z bardzo wielu userów, ktoremu nie podoba się ahabowanie. Czy to źle?
Jakieś popierdólki, wierszyki bez ładu i składu, pisanie dla pisania. To mnie wkurza. Tak po ludzku. Zdjecia zdarzają sie kiepskie, zdarzają sie fajne. To normalne. Zdjecia mi nie przeszkadzają. Przeszkadza mi to, ze traktujecie innych uzytkowników forum bez szacunku. Tylko wy jestescie najlepsi bo macie nexy ?
to jest forum nikona jakby coa właśnie przeczytałem tekst, że skoro wchodze w gości to powinienem być kulturalny??? Kto jest w gościach u kogo?
![]()
Wojtku antagonizmy, podziały sie nie sprawdzają. Wiesz o tym dobrze. I ty jako staly uczestnik forum dobrze wiesz, ze wojowanie z innymi niczego nie przynosi.
Jak bede moderowawątek powiecie, ze jestem złym ahabem. Beznadziejne słownictwo.
Moderujemy inne wątki z mniejszych bzdur. Tutaj udajemy, ze nie ma bzdur, i sprawdza sie staropolskie przysłowie: daj im palca, a urwą ci rękę.
Już dawno urwaliście rękę.
Nie jestem jedynym userem ktoremu sie to nie podoba, ale wiele osob nie ma siły, ani ochoty sie szarpać. Rozumiem ich świetnie. Zaraz będziecie pisać o wyprowadce, o AO, o przeszłości. Tylko wy niczego się nie uczycie z przeszłosci a ciągle macie rządania.
Nic nie chcecie dać dla forum, dla innych, ważne jest wasze ego, wasze zadowolenie,tylko ssacie z forum. I to jest błąd, to jest to sedno, ktore pomijacie.
Mozecie sie na mnie poskarżyć administracji.
Wojtku, Piotruś napisał, że na czas pisania ostatniego postu zrzucił zielone szaty. Mi się wiersze i cytaty z czeskich pisarzy podobają i ogólnie uważam wątek za udany (choć pewnie jak każdy z tu zaglądających też mam jego własną wizję), ale jak widać po ostatnich wpisach zdania są podzielone (i nie o moderacji tu piszę). Tak mnie coś tknęło i zauważyłem (a wątek przeglądam już od dość dawna), że ostatnio na palcach jednej ręki można policzyć tu piszących. Co się stało z resztą? Kiedyś był tu dużo większy ruch, a przynajmniej tak mi się wydaje.
Nie wiem o kim piszesz (oprócz wpx'a), ale jeśli o "ahabach" to moim zdaniem się mylisz. O wielu osobach z tego forum można napisać, że nic z siebie nie dają, ale raczej nie o nexowcach.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 09-08-2016 o 22:59
Dziekuje.
Po prostu sami zarzynacie wątek, nic nie trzeba z nim robić. Te wszelkie ahaby, sancza, to wyśmiewanie się z ludzi, ktorym sie coś nie podoba spowodował odpływ czytelnikow.
Skoro nie można sie dowiedzieć niczego merytorycznego to jaki ma sens czytanie wierszyków na forum sprzetowym ?
Jeszcze raz zaakcentuje: nie chodzi o zdjecia, chodzi o wasz stosunek do innych ludzi.
A ja tu po pomoc przychodzęSporo jest w tym wątku zdjęć z pleśniaków i dlatego pytam. W wątku fuji ze względu na zajefajną szklarnię nikt nie zajmuję się takimi tematami
Ja jednak lubię pleśniaki i już
Otóż mam problem z Pancolarem 50/1.8 i podobnie miałem z Pentaocem 50. Wiadomo, że takie szkło ma się dla rozmycia tła i ono jest bardzo okej, ostrość na pełnym otworze jest bardo dobra ale na bliskich odległościach(obiektyw ostrzy na nieskończoność). Problem zaczyna się gdy fotografowany obiekt znajduje się w odległości ok 3m i powyżej. Wtedy zaczyna się totalne mydło(jak domykam jest już okej, ale przy f
Czy ktoś z Was może posiada pancolara lub pentacona 50/1.8 , albo ewentualnie mógłby napisać coś o zachowaniu innych szkieł m42?
Mam industara na m39 i nie wykazuje takich dolegliwości.
Fuji
Tego flektogona to pz zjada w każdej kategorii... niestety.
Skontaktuj się z nami