Ja sprawdzałem tutaj:
http://tools.science.si/index.php
Z pewnością Ci się uda.
Szukaj
Ja sprawdzałem tutaj:
http://tools.science.si/index.php
Z pewnością Ci się uda.
Bezlusterkowiec Sony i kilka słoików
"This camera model is currently not supported" Sprawdzam czy nie było aktualizacji softu jakiś ale to robiłam na bieżąco...
Ventose
Spoko. Mi tez nie działa.
Tzn pokazuje "zero" na tej stronie.
Zdziś taki z Cctv![]()
Ostatnio edytowane przez d90 ; 22-04-2016 o 18:29
Tak tylko chciałabym udowodnić niski przebieg aparatu bo w zasadzie to leży w torbie zapakowany dwa lata.
Myślałam, że rozwinę nowe hobby ale nie mam czasu nawet na stareSzkoda, że człowiek dorósł i ma tyle obowiązków...
Hmm to jest dobry pomysł, mam ogromną kartę SD i nie miałam potrzeby kasowania jej nawet. Ostatnie zdjęcie ma to "DSC04765" zatem niecałe 5 tysięcy. To by się zgadzało, nie zapełniłam nawet karty.
Dziękuję za pomoc ślicznie![]()
Ostatnio edytowane przez Ventose ; 22-04-2016 o 19:35
Z tym bym uważał, ja przekonany byłem, że zrobiłem nie więcej niż 1000 zdjęć, bo ostatnia nazwa pliku to DSC_0760 plus panoramy. Okazało się że na tej stronie pokazało 5538 zdjęć. Aparat kupiłem nowy, dziewiczo zaplombowany, nazewnictwo plików miałem ustawione na ciągłe. Byłem lekko zdziwiony.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
U mnie prawie się zgadza, nr pliku to 8578, a strona pokazuje 9783. Kilka, może kilkanaście panoram zrobiłem. Aparat kupowany nowy, może i rozbieżność 1200 klatek jest duża, ale nie wiem czy nie są tez zliczane dark frejmy, robione co jakiś czas. W każdym razie jak na 2,5 roku szlajania się po świecie jest spoko.
Z12
Podliczyłam wszystkie zdjęcia i tu się zgadza zaczął od DSC00001 czyli poprawnie.
stachmuszel twoja sztuka mogła mieć kontrolę partii a wtedy otrzymujesz sprzęt, który ma historię i odpowiada za posłanie całej partii produktu na wysyłkę. Jest to typowe dla tej branży. Nówka laptopy prosto z opakowania mają czasem przelatane 200 godzin na HDD.
Sprzedam Sony a6000. Wypstrykane 4765 zdjęć, stan jak nowy. Niestety przygoda foto nie dla mnie.
Skontaktuj się z nami