Szukaj
No nieee...
Noctilux, owszem, winietę ma konkretną, ale mały obrazek kryje z założenia.
A to powyżej to Fujian 1.7/35 CCTV (na A7II) .![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Noctilux, fujian poco przepłacać skoro nie widać różnicy![]()
A kto Ci każe przepłacać za Fujiana? Kup Noctiluksa i nie przepłacisz.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
powiem tak. do A6000 kupiłem 18-55, bo leciałem na Maltę i potrzebowałem zooma, a że naczytałem się, ze 18-55 lepszy od 16-50, to wziąłem ten pierwszy. minęło pół roku jak robie fotki tym sprzętem i nadszedł czas na zmiany, ponieważ z tego kita zdjęcia mnie nie zadowalają, po drugie często jeżdżę na rowerze, więc stary kit jest za duży. wszystko za sprawą kuzyna, który kupił sobie do 5N sel20. po krótkiej zabawie zauważyłem, ze stałka jednak ma ostrzejszy obraz i mimo wszystko jest jaśniejsza. tak więc sprzedałem mydlanego kita i kupiłem sobie 20-tkę, a ta jak się okazuje, jest jeszcze lepsza od kuzynowej. brakuje mi zooma, po cichu liczę na tą premierę sonego, ze moze bedzie coś extra, ale do żadnych pezetów, czy innych starych kitów nie wrócę. prędzej wrócę do nikona, ale chciałbym tego uniknąć, bo A6000 jest cudowny
X-S20 + 16-50 2.8-4.8
Dobra misiaczki moje kolorowe, szukam drugiej puszki do kręcenia wideo. W związku że mam prawie 10 przelotek do wszelkich systemów + Commlite EF do nexa to pomyślałem o Nexie. Ma być jako dodatek do 5dmk3 i BMCC. Ma mieć możliwość wgrania profili (najlepiej superflat lub cinestyle) oraz wyjście HDMI (pod atomosa).
Co doradzicie?
a coś z małych nexów? bo tak szczerze zamiast NEX-VG30 to już wolałbym FS-100... a bardziej chodzi o coś małego, czasem na flaja, czasem do komptera
Skontaktuj się z nami