Cicho tutaj ostatnio, pora na przebudzenie. Widok z Beskidu Niskiego na Tatry. Widać też stok na Jaworzynie Krynickiej.
SEL 55-210...
Szukaj
Cicho tutaj ostatnio, pora na przebudzenie. Widok z Beskidu Niskiego na Tatry. Widać też stok na Jaworzynie Krynickiej.
SEL 55-210...
Dziwne, jak byłem na Jaworzynie to Tatr nie widziałem. Może drzewa zasłaniały?
Widać i to bardzo fajnie, google potwierdziO ile dobrze pamiętam to z górnej stacji nie widać, trzeba kilka kroków podejść.
Ostatnio edytowane przez neck ; 24-03-2015 o 20:08
Na tym drugim Manhattan czy 55-210 nie jest aż tak dobry?
U mnie ledwo widać te bloki, na tyle że ich nie obcinałem żeby zachować proporcje obrazka nie tnąc boków. Nie wykluczam że nie trafiłem z ostrością ale mi to nie przeszkadza;p
Ale to ze słońcem jest naprawdę fajne.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ponawiam zapytanie czy ktoś z forumowiczów byłby skłonny pożyczyć zwykłą przejściówkę Canon EF/Sony Nex na tydzień? Oczywiście wszystkie koszty pokrywam ja. Ewentualnie może ktoś ma do odsprzedania w rozsądnej cenie?
Czym A6000 w trybie HDR mozna użyć preselekcji czasu żeby strzelić wodospad na np. 2s używając hdra?
Jakieś 20 do 50 stron temu (nie mogę znaleźćktoś chwalił się fajną torbą do A6000, taką trochę większą na aparat + 3 obiektywy. Gdyby ten ktoś mógł jeszcze raz napisać co to był za model, ewentualnie może znacie jakąś dobrą torbę na ramię, żeby pomieściła A6000 + sigma 30 + sel 20, + sel50 + kit 16-50, w ewentualnej przyszłości 55-210 i samyang 12. Teraz mam taką spasowaną torbę na sam aparat i się dobrze sprawdza, ale pozostałe obiektywy noszę w plecaku, przez co ich zmiana jest dość problematyczna.
Pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami