Szukaj
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Głupoty popisałem. Zasugerowałem się niby tym dobrym obrazkiem/ISO w om-d e-m5, przede wszystkim uszczelnieniem, którego już w e-m10 chyba nie ma, ale 12-50 jest spore i ciemne. Jeśli już to rozważałbym 14-54 f/2.8-3.5 lub 11-22 f/2.8-3.5 oraz na długasa 70-300 f/4.0-5.6. No ale z body robi się już 6 tys zł, dalej mamy matryce 4/3 a moje chińczyki z meikona nie robią obudowy dla e-m5 z takimi zoomami (tylko 12-50). Tak że sprawy nie ma. Ponadto jakiś mało oldschoolowy jestem i po prostu ten olek jest dla mnie szkaradny. Nawet nazwę ma wkurzającą do wpisywania. No i skoro sensem rezygnacji z lustra jest kompaktowy to nawet piramidka wystająca z body ją zaburza, o większych szkłach nie wspominając.
Ostatnio edytowane przez Owain ; 13-02-2015 o 16:37
A widzisz, IMHO E-M10 ładniejsze (zwłaszcza srebrne) ale "niestety" ficzersy lepsze w soniaku![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
No ładnie ładnie tak właśnie czytam o tym panorama motion i niby obiekty w ruchu tez fajnie wychodzą takze chyba panorama wypada lepiej niz w samsungu, miałem ochotę na NX500 ale coś mnie do Soniacza ciągnie a może A7000 zaraz wyjdzie...
Ten po prawej (bez hełmu) to Ty czy Twój brat?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Zazdroszczę Wam obu.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami