Bardzo ladne.. oby dwa mi sie podobaja, te tlo naprawde duzo daje.. a jakie to tlo konkretnie, serio z Chin?
Szukaj
Bardzo ladne.. oby dwa mi sie podobaja, te tlo naprawde duzo daje.. a jakie to tlo konkretnie, serio z Chin?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
MariuszJ a co poleciłbyś kupić za lampę, do wyzwalania błyskiem, taką w miarę sensowną, a nie za drogą.... z manualem dam radę, ale z jakimkolwiek modelem będzie gorzej...
Zastanawiałem się nad jakimś yongnuo, ale zupełnie w tym nie siedzę, potrzebuję podpowiedzi/porady....
Z góry dziękuję.
PS
Chyba, że jakaś tańsza wersja typu przejściówka na lampę (tego typu, co twoja) pod radyjko, radyjko i tania lampa.... zależy mi na błysku z boku, z jednej lub dwóch lamp...
Ostatnio edytowane przez matys ; 25-09-2012 o 12:20
.
to w takim razie wychodzi na to, co pamiętałem.... dzięki za podpowiedź.
praktykowałeś takie zestawienie z błyskiem czy z radyjka? ciekaw jestem opinii....
.
aaaa jeszcze jedno musi być YN do sony, czy może byc nikon, co by w razie powrotu do N była stopka jak trzeba...
.
dzięki dzięki panowie... Pozdrawiam.
.
15 października wyjeżdżam na włóczęgę do Indii i Nepalu. Chcę zabrać dwa NEX'y + 18-200 + 16 z konwerterem + fisheye 8 mm. Macie jakiś pomysł w co to zapakować żeby wszystko weszło i nie stanowiło zbyt dużego bagażu?
Czy przed 15 X kupię NEX 6, czy muszę kupić drugiego NEX'a 5N?
Skontaktuj się z nami