Palibaba Intelektryk?
Nieopublikowana część "Z dzieła Cyfrotikon, czyli o dewijacyach, superfiksacyach, a waryacyach serdecznych": "Mikitodestrukcyusz"...
Szukaj
Palibaba Intelektryk?
Nieopublikowana część "Z dzieła Cyfrotikon, czyli o dewijacyach, superfiksacyach, a waryacyach serdecznych": "Mikitodestrukcyusz"...
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 20-01-2015 o 23:20
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Dzisiaj gwiazdka - odbieram A6000 i 20/2.8![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
-------------------
www.marianduda.pl
Zapakować i czekać do wigilii.![]()
Snoblesse oblige:
No to jednak będą dwa torciki Z wisienką... thorcik, A6000, a w roli wisienki 20-tka![]()
Zazdrościcie i tyle![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Że co? Ależ my Ci współczujemy!
Snoblesse oblige:
Hmmm... Ja mam Samsungi NX, i właśnie od jakiegoś już czasu zastanawiam się, czy zazdrościć neksiarzom, czy nie... Jakiś czas temu "naszło mnie", żeby kupić najtańszego A3000 + coś szklanego, i spróbować fotografii w wydaniu Sony, i zastanawiam się, czy to ma sens. Sąsiad ma A3000, ale nie jestem z nim w aż tak dobrych stosunkach, by pożyczyć od niego aparat na pół dnia i sobie pofotografować.![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami