To chyba zależy od punktu widzenia
Szukaj
To chyba zależy od punktu widzenia
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
A co Wy się cudzą żoną rozporządzacie!?egoiste aparat żony mówisz? W takim razie może lepiej zostawić aparat żonie. Albo jak to będzie coś w tym stylu:
http://fotozakupy.pl/fujifilm-instax...-white-/39989s
to przeznaczam nagrodę na cele charytatywne. W końcu mamy Mikołajki![]()
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.
Ale my się otwieraczem rozporządzamy...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Musiałem dzisiaj odreagować pechowego Mikołaja, nie dojechałem na Krakowski Festiwal Górski a na dodatek auto do blacharza...
Fotka z kita, dokładnie ostatnie zdjęcie bo miejsca na karcie brakło...kolejny raz ech
Ciesz sie ze sie nada do blacharza, a nie autozlom! A zdjecie ciekawe. Mam podobne mgielne z wczoraj tarasu widokowego na lotnisku. Ale nie mam jeszcze pomyslu na finalny wyglad tego zdjecia wiec nie publukuje. Dodam ze z nowego nabytku sony E20. f2,8
Sent from my iPad using Tapatalk
Ciesze się, że tylko tylni plastikowy zderzak do klepania i malowania. Boli to, że 1,5 miesiąca temu odebrałem od blacharza auto z malowanymi i odnowionymi obydwoma zderzakami. Na szczęście tym razem sprawca pokryje koszty.
Boli to, że chciałem uczestniczyć w prelekcji Michała Sośnickiego na temat zdjęć przy wschodzie słońca a przy okazji chciałem pomacać 18-105 i jakiegoś Pentaxa K-5 II
Gratuluje nowego nabytku. Na pewno będziesz zadowolony. Ja też nabyłem w piątek 55-210, tymczasowo zakończył się temat wyboru tele.
Jeszcze nie mialem czasu ze zdjeciami usiasc do obrobki, ale na aparacie sprawuje sie ok. Bedzie to pewnie jedno z tzw. Ulubionych szkiel. Cos jak 35mm 1,8 na nikonie.
Sent from my iPad using Tapatalk
Fajne szkiełko, zabrałem je wczoraj na rodzinną imprezę i nie odczuwałem specjalnie braku 16-50.
5T z 20/2.8 to taki trochę RX1 dla ubogich
Niemniej przydałby się w systemie jeszcze jakiś naleśnik w okolicach 50 mm-e.
Ostatnio edytowane przez kiemlo ; 07-12-2014 o 23:39
Jak by kogoś kusiło to w MM jest teraz za 499zł e30/3.5 (dział outlet bo to szkło ma tam 3 różne ceny;p).
Skontaktuj się z nami