To się łączy po Wifi czy NFC? Bo jak po NFC to który iphone ma NFC zdolne do takiego połączenia? Chyba żaden. Iphone 6 ma NFC ale tylko do płatności Apple Pay![]()
Szukaj
To się łączy po Wifi czy NFC? Bo jak po NFC to który iphone ma NFC zdolne do takiego połączenia? Chyba żaden. Iphone 6 ma NFC ale tylko do płatności Apple Pay![]()
Iphone łączy się przez IR (tak jak pilot), trzeba dokupić lub samemu zrobić transmitter (wejście przez słuchawki) i działa ponoć dobrze. Jak znajdę diody IR to może sam to zrobię.
Kurcze to działaMój 5N poszerzył swoje możliwości o timelapsy i autobracketing z pilota. Mój telefon służy mi od dzisiaj jako zaawansowany pilot
![]()
Super, Ty Egoisto Ty![]()
W tym nocnym zdjęciu jakby za duży szum czy za mała ostrość. Ciężko powiedzieć ale na moje oko coś jest nie tak.
Pierwsze z krótkiej serii bieszczadzkiej, E50, zrobione dzisiaj. Polska złota jesień w Bieszczadach w pełni.
neck fajne, ale chyba trochę przeostrzone.
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.
Też mi się tak wydawało ale chciałem sprawdzić Waszą reakcję. 50 jest jednak ostra o czym świadczą inne zdjęcia (zwłaszcza dziecka, które dzisiaj zrobiłem).
Ps. ostrzyłem tak samo jak inne zdjęcia.
Skontaktuj się z nami