Szukaj
Modelka z potencjałem... Ale na zdjęciach widać tylko zmęczenie, a może nawet smutek...
sory ale Ty chyba nie w temacie :/ dałem linka do innych zdjęć w celu pokazania że ta modelka często ma takie oczy mrużące i tylko to był nieszczęsnym tematem oczów w tym wątku i wcale nie dałem do porównania moich zdjęć do innych w innym celu, czytaj cały post
zaczyna mnie trochę irytować wasze komentarze negatywne co wolno to wolno ale bez absurdów jakie w tym przypadku, rycerz dałeś cytat z wątku co odnosiło się jakości zdjęć jakie wrzuciłem jak już poprawiłem pytanie nie za bardzo sugerujesz się innymi za bardzo?
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 18-12-2011 o 14:18
Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...
No dobra, niech Ci będzie. W takim razie powiem inaczej - na podlinkowanych zdjęciach modelki mają zmrużone, "kocie oczy" - po prostu efekt widać, że jest zamierzony i naturalny. Na Twoich zdjęciach tez wygląda naturalnie tyle, że nie zamierzone. Po prostu spust migawki wcisnąłeś nie w tym momencie co trzeba było i dlatego te zdjęcia są nie do przyjęcia, a tym bardziej nie do publikacji.
No i nie "oczów" - czytaj posty
...na następnych będzie już tylko złość![]()
N
Słabo , nie ostro . Ja bym nie wystawił takich klatek .
FX
Niestety ale poprzednicy maja racjęzdjęcia powinny wylądować w koszu. Modelka wyszła bardzo niekorzystnie na większości zdjęć, obróbka też nie najlepsza ( najbardziej niekorzystnie wyszły oczy ). Sawa naprawdę jest piękną kobietą, ale tu tego nie widać.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Niestety muszę zgodzić się z Przedmówcami, jako, że sam mam kilka "zdjęć" Sawy i moim zdaniem Ona wychodzi rewelacyjnie na zdjęciach. Ma super opanowaną mimikę i bardzo szybko na poczekaniu potrafi z pełnego "zacieszu" zrobić się poważna. U Ciebie na zdjęciach nie trafiałeś w dobry moment. Poza tym wygląda jakby całą noc imprezowała i później została wyrwana ze snu to zdjęćSama "obróbka" też bardzo kuleje....ale moim zdaniem dobrze, że pokazałeś zdjęcia, oglądaj zdjęcia innych, porównuj i wyciągaj wnioski. Powodzenia
Myślałem, że wątek odejdzie szybko w zapomnienie bo zwykle tak fatalne zdjęcia odchodzą w niepamięć szybko, a tu się okazało - w sumie słusznie, że zdjęcia są aż tak kiepskie, że generują sporo komentarzyNaprawdę, drogi autorze, podoba Ci się np zdjęcie nr 3? Pokazywałeś swoje prace modelce? Podobało się jej?
Skontaktuj się z nami