Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Portret Sawy

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Fatalne, masakrycznie obrobione i reprezentujące dolny poziom jakości fotki. Wyglądają jak zdjęcia wykonane przez dwunastolatkę telefonem komórkowym i w nim obrobione.
    i autor powinien zapłacić modelce odszkodowanie za psucie wizerunku

Domyślnie

Modelka z potencjałem... Ale na zdjęciach widać tylko zmęczenie, a może nawet smutek...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    Te zdjęcia nie kwalifikują się do pokazania na forum po prostu. Ja bym je od razu usunął z kompa jako nie udane, a nie wstawiał na forum, prosił o ocenę i "komcie". Nie porównuj zdjęć do których wstawiłeś linka do swoich. Sorry, lecz to nie samo co na Twoich zdjęciach. I to bardzo nie to samo.
    sory ale Ty chyba nie w temacie :/ dałem linka do innych zdjęć w celu pokazania że ta modelka często ma takie oczy mrużące i tylko to był nieszczęsnym tematem oczów w tym wątku i wcale nie dałem do porównania moich zdjęć do innych w innym celu, czytaj cały post

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    i autor powinien zapłacić modelce odszkodowanie za psucie wizerunku
    zaczyna mnie trochę irytować wasze komentarze negatywne co wolno to wolno ale bez absurdów jakie w tym przypadku, rycerz dałeś cytat z wątku co odnosiło się jakości zdjęć jakie wrzuciłem jak już poprawiłem pytanie nie za bardzo sugerujesz się innymi za bardzo?
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 18-12-2011 o 14:18
    Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
    FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kgsven Zobacz posta
    sory ale Ty chyba nie w temacie :/ dałem linka do innych zdjęć w celu pokazania że ta modelka często ma takie oczy mrużące i tylko to był nieszczęsnym tematem oczów w tym wątku i wcale nie dałem do porównania moich zdjęć do innych w innym celu, czytaj cały post
    No dobra, niech Ci będzie. W takim razie powiem inaczej - na podlinkowanych zdjęciach modelki mają zmrużone, "kocie oczy" - po prostu efekt widać, że jest zamierzony i naturalny. Na Twoich zdjęciach tez wygląda naturalnie tyle, że nie zamierzone. Po prostu spust migawki wcisnąłeś nie w tym momencie co trzeba było i dlatego te zdjęcia są nie do przyjęcia, a tym bardziej nie do publikacji.
    No i nie "oczów" - czytaj posty

Cytat Zamieszczone przez 123Luka Zobacz posta
    Modelka z potencjałem... Ale na zdjęciach widać tylko zmęczenie, a może nawet smutek...
    ...na następnych będzie już tylko złość
    N

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kgsven Zobacz posta
    za bardzo sugerujesz się innymi za bardzo?
    nie sugeruje się innymi wypowiedziami, wręcz przeciwnie, często piszę niepopularne tutaj komentarze
    ale widzę jak wygląda zdjęcie nr 4 i wiem jak reagują na takie zdjęcia kobiety

modelka widziała te zdjecia? na pewno?

Domyślnie

Słabo , nie ostro . Ja bym nie wystawił takich klatek .
    FX

Domyślnie

Niestety ale poprzednicy maja rację zdjęcia powinny wylądować w koszu. Modelka wyszła bardzo niekorzystnie na większości zdjęć, obróbka też nie najlepsza ( najbardziej niekorzystnie wyszły oczy ). Sawa naprawdę jest piękną kobietą, ale tu tego nie widać.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Niestety muszę zgodzić się z Przedmówcami, jako, że sam mam kilka "zdjęć" Sawy i moim zdaniem Ona wychodzi rewelacyjnie na zdjęciach. Ma super opanowaną mimikę i bardzo szybko na poczekaniu potrafi z pełnego "zacieszu" zrobić się poważna. U Ciebie na zdjęciach nie trafiałeś w dobry moment. Poza tym wygląda jakby całą noc imprezowała i później została wyrwana ze snu to zdjęć Sama "obróbka" też bardzo kuleje....ale moim zdaniem dobrze, że pokazałeś zdjęcia, oglądaj zdjęcia innych, porównuj i wyciągaj wnioski. Powodzenia

Domyślnie

Myślałem, że wątek odejdzie szybko w zapomnienie bo zwykle tak fatalne zdjęcia odchodzą w niepamięć szybko, a tu się okazało - w sumie słusznie, że zdjęcia są aż tak kiepskie, że generują sporo komentarzy Naprawdę, drogi autorze, podoba Ci się np zdjęcie nr 3? Pokazywałeś swoje prace modelce? Podobało się jej?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów