Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Świat Kobiety

Domyślnie Świat Kobiety

Zapraszam

Uploaded with ImageShack.us
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

ciekawie to wyszło, gesty mężczyzn, spojrzenie kobiety, podoba mi się, tytuł zaciekawia a zdjęcie nie zawodzi

Domyślnie

MIejsce okropne, tytuł ironiczny, co zdjęcie nawet zbyt dobrze oddaje.
    Gratulacje, ale nie chciał bym tam być.

Domyślnie

Portret swietny. Chciales miec tych facetow i wzór na narzucie(?) zdominowal fotę bo jest agresywny przy tym delikatnym swiatłocieniu. Zastanawiam sie jak by zdjęcie funkcjonowalo bez tego tytułu
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Miejsce prześliczne, wręcz bajkowe. Tarasy ryżowe , wioski, przełęcze.... Tylko do życia bardzo trudne. A kobieta jest w tej okolicy czymś między bawołem a skuterem . To świat macho. Stad ten tytuł. Przyglądaliśmy się ich życiu dośc długo (same góry ponad 2 tyg.)
    Stąd też obecnośc na zdjęciu tych dwóch panów (to nie przypadek), choć kobieta była nimi wręcz otoczona. Bez nich tytuł nie miałby sensu. Narzuta z wzorem jest strojem etnicznym tej wietnamskiej mniejszości. Bez niego można by tą fotkę umieszczać gdziekolwiek na świecie.
    Czemu akurat TA kobieta ? - ze względu na odmienny wyraz twarzy niż innych kobiet . Ja w niej widzę godność , choć szczęśliwa chyba nie jest. Można powiedzieć , że jest ładnie i elegancko ubrana, ma nawt prawo do swoich ozdób (kolczyki), jest ładna ,a mimo tego jest w ciemnej d.......ie. I tak już będzie.
    Po prostu nie pasowała mi do krajobrazu.
    Ale każdy może widzieć co innego. Bez podpisu to większość zdjęć może być mylnie interpretowana...
    Pozdrawiam
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Uprawnienia umieszczania postów